Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jubilejní 450. díl natáčejí Rady ptáka Loskutáka

3. 05. 2011 | Televizní tipy
Již 450. díl populárního hobby magazínu Rady ptáka Loskutáka natáčí tvůrčí tým právě dnes! Na oslavu si odpoledne připijí na zahradě Vily ptáka Loskutáka moderátoři pořadu Adéla a Dalibor Gondíkovi se svými hosty. Jubilejní pokračování úspěšného pořadu televize Nova uvidí diváci v neděli 8. května 2011 v 18.20 hodin.

Populární hobby magazín televize Nova Rady ptáka Loskutáka patří
u nás k televizním pořadům s nejdelší tradicí. Právě natáčí jeho tým již 450. díl. Projekt s mottem „Víme, známe, poradíme, inspiraci přinášíme!“ moderují již desátou sezonu oblíbení sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. „Čím déle Loskutáka děláme, tím víc nás baví,“ prohlásili svorně. Jubilejní díl, který vyvrcholí slavnostním přípitkem ve Vile ptáka Loskutáka v pražských Řepích a oslavou s narozeninovým dortem, uvidí diváci televize Nova na svých obrazovkách v neděli 8. května 2011 v 18.20 hodin.

Jako vždy si i v narozeninovém dílu přijdou na své zahrádkáři, kutilové, kreativci i gurmáni. Od odborníků se mimo jiné dozvědí, jak si doma vypěstovat bio zeleninu i ovoce, jak vyrobit ke Dni matek krásné květiny z papíru či jak si ulehčit práci a ušetřit vodu při zalévání zahrady.

Dr. Byt se tentokrát vypraví do jednoho „mexického“ bytu a kulinářský odborník Ivan Vodochodský nás naučí správně krájet sýry.

Rady ptáka Loskutáka – každou neděli v 18.20 na TV Nova


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný pořad, ráda ho sleduji.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
občas na pořad kouknuSmajlíka přeji ať jim to frčí a lítá s ptákem Loskutákem dál
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles