Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabelka jako způsob, kterým si udělat radost?

13. 10. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Máte blbou náladu? Naštval vás šéf v práci? Nenechte si zkazit den a udělejte si něčím radost. A protože snad žádná žena nepohrdne krásnou kabelkou, co byste řekly novému úlovku v podobě stylové tašky?

Berte kvalitu


Dáváte přednost kvantitě či kvalitě? V případě kabelek je rozhodně ideální obojí. Kabelek totiž není nikdy dost. Co se týče kvality, na té by se však u kabelek rozhodně šetřit nemělo. Při jejím výběru proto vždy dbejte na to, aby kabelka byla vyrobena z prvotřídních materiálů, neboť to se neprojeví jen u její životnosti, ale mnohdy je to vidět i na první pohled, čímž dobrý dojem rozhodně neuděláte.

módní kabelkyCo se týče počtu kabelek, řiďte se heslem “méně je někdy více”. I když by se nám mnohdy líbilo, kdybychom měly ke každému outfitu jinou kabelku, málokterá žena si to může dovolit, ať už jde o finance či místo v šatně. Proto při výběru kabelek myslete na to, aby vám nechyběla jedna praktická pro každodenní nošení, elegantní do společnosti, ležérní kabelka typu cross body či přes rameno. Kabelky vybírejte i tak, aby se vám doma nehromadily podobné kousky. Nebojte se trochu odvázat a vsaďte na netradiční střihy a tvary, výrazné barvy i vzory, velké XXL kabelky či naopak malé praktické kufříkové kabelky. Originální kouskem může být například i elegantní designová kabelka Clarks. Jakmile objevíte kabelky této anglické značky, jejich sofistikovaný vzhled si zamilujete. Každá kabelka je totiž promyšlena do posledního detailu. A není se čemu divit, vždyť tato značka sbírá zkušeností již více než 200 let.

Nadčasový vzhled


Jestliže nemáte konkrétní představu o vaší nové kabelce, zkuste se zamyslet nad tím, co ve vašem šatníku ještě chybí. Krásné moderní kabelky jsou nepostradatelným doplňkem každé ženy a pokud patříte k ženám, které nerady přehazují obsah jedné kabelky do druhé, vsaďte na nadčasovou klasiku, která z módy jen tak nevyjde. Jedná se především o klasické střihy, jednoduchý design a neutrální barvy v podobě černé, béžové, hnědé či nude odstínů.

Univerzální kabelka


Máte rády ležérní styl a mladistvý vzhled? Rády navštěvujete hudební festivaly? Váš nový úlovek by tak mohl pocházet z dílny přední módní značky Roxy. Stylové značkové kabelky Roxy propojují kvalitu a komfort a jsou ideálním společníkem nejen pro každodenní nošení, ale i pro vaše volné chvíle. Jestliže chcete mít své cennosti vždy u sebe a zároveň chcete mít volné ruce, šikovným řešením je typ cross body kabelky.

Pokud i vy ale patříte mezi ženy, které se značce Roxy vyhýbají, neboť předpokládáte, že jde o módu šitou na míru surfařkám a skateboardistkám, zkuste jí dát šanci. Sportovně elegantní kabelky totiž představují skvělý módní doplněk pro každou akční ženu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kabelka jako taková nikdy neurazí. Navíc jich nikdy nemám dost :D
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles