Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kabelka jako způsob, kterým si udělat radost?

13. 10. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Máte blbou náladu? Naštval vás šéf v práci? Nenechte si zkazit den a udělejte si něčím radost. A protože snad žádná žena nepohrdne krásnou kabelkou, co byste řekly novému úlovku v podobě stylové tašky?

Berte kvalitu


Dáváte přednost kvantitě či kvalitě? V případě kabelek je rozhodně ideální obojí. Kabelek totiž není nikdy dost. Co se týče kvality, na té by se však u kabelek rozhodně šetřit nemělo. Při jejím výběru proto vždy dbejte na to, aby kabelka byla vyrobena z prvotřídních materiálů, neboť to se neprojeví jen u její životnosti, ale mnohdy je to vidět i na první pohled, čímž dobrý dojem rozhodně neuděláte.

módní kabelkyCo se týče počtu kabelek, řiďte se heslem “méně je někdy více”. I když by se nám mnohdy líbilo, kdybychom měly ke každému outfitu jinou kabelku, málokterá žena si to může dovolit, ať už jde o finance či místo v šatně. Proto při výběru kabelek myslete na to, aby vám nechyběla jedna praktická pro každodenní nošení, elegantní do společnosti, ležérní kabelka typu cross body či přes rameno. Kabelky vybírejte i tak, aby se vám doma nehromadily podobné kousky. Nebojte se trochu odvázat a vsaďte na netradiční střihy a tvary, výrazné barvy i vzory, velké XXL kabelky či naopak malé praktické kufříkové kabelky. Originální kouskem může být například i elegantní designová kabelka Clarks. Jakmile objevíte kabelky této anglické značky, jejich sofistikovaný vzhled si zamilujete. Každá kabelka je totiž promyšlena do posledního detailu. A není se čemu divit, vždyť tato značka sbírá zkušeností již více než 200 let.

Nadčasový vzhled


Jestliže nemáte konkrétní představu o vaší nové kabelce, zkuste se zamyslet nad tím, co ve vašem šatníku ještě chybí. Krásné moderní kabelky jsou nepostradatelným doplňkem každé ženy a pokud patříte k ženám, které nerady přehazují obsah jedné kabelky do druhé, vsaďte na nadčasovou klasiku, která z módy jen tak nevyjde. Jedná se především o klasické střihy, jednoduchý design a neutrální barvy v podobě černé, béžové, hnědé či nude odstínů.

Univerzální kabelka


Máte rády ležérní styl a mladistvý vzhled? Rády navštěvujete hudební festivaly? Váš nový úlovek by tak mohl pocházet z dílny přední módní značky Roxy. Stylové značkové kabelky Roxy propojují kvalitu a komfort a jsou ideálním společníkem nejen pro každodenní nošení, ale i pro vaše volné chvíle. Jestliže chcete mít své cennosti vždy u sebe a zároveň chcete mít volné ruce, šikovným řešením je typ cross body kabelky.

Pokud i vy ale patříte mezi ženy, které se značce Roxy vyhýbají, neboť předpokládáte, že jde o módu šitou na míru surfařkám a skateboardistkám, zkuste jí dát šanci. Sportovně elegantní kabelky totiž představují skvělý módní doplněk pro každou akční ženu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kabelka jako taková nikdy neurazí. Navíc jich nikdy nemám dost :D
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles