Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabelka – královna mezi doplňky

25. 05. 2012 | Pro ženy
Nemám co na sebe. Tuto větu před šatníkem proneslo jistě mnoho žen. Pro nový a zajímavý look nemusíte hned chodit nakupovat novou garderobu, někdy stačí pouze chytře střídat doplňky. Ideálně vám k tomu poslouží tašky a kabelky.

Jejich výběru bychom měli věnovat minimálně stejnou péči jako při nákupu oblečení, protože dodají našemu outfitu ten pravý šmrnc. Každá žena by měla mít v šatníku několik kabelek různých velikostí, které střídá podle příležitostí. Nevybíráme je jen podle posledních módních trendů, ale měly by i reprezentovat náš osobní styl. Muži si kupují svá auta a ženy své kabelky.

„Ráno při výběru tašky nesmíme zapomenout, aby ladila s obuví, a to jak barevně, tak i stylově. Docílíme tak sjednoceného a harmonického vzhledu," říká Veronika Sajdoková, která pro letní sezónu připravila novou kolekci stylových tašek a kabelek. Při jejich koupi je důležité si ujasnit, na jaké Kabelka – královna mezi doplňkyúčely si je pořizujeme, zda na ples, do práce, na běžné nošení nebo chceme univerzální kabelku, která se hodí pro všechny příležitosti.

„V nadcházejících letních měsících bychom se neměli bát netradičních materiálů, jako je třeba flauš. Moderní jsou také tašky s kruhovými uchy a háčkovanou strukturou, které krásně evokují atmosféru horkého léta. V kombinaci s pohodlnými balerýnkami vytvoří nerozlučný pár do města i k vodě a se sandálky na podpatku nebo platformě vše povýšíme na sofistikovaný letní model,“ dodává Veronika Sajdoková. K létu se hodí také kabelky výraznějších barev a vzorů, které jsou ideální do krásného slunečného prostředí, kde budou jen zářit. Dejte ale pozor při kombinaci s oblečením. Pokud již máte výraznou tašku, stačí si obléct něco střídmějšího.

V dámském šatníku by také neměla chybět univerzální jednobarevná kabelka, která se hodí jak na nákup, tak do neformální práce. Jednobarevnost zaručí, že se bude hodit k více outfitům. Při nákupu dbejte také toho, aby měla alespoň jednu kapsičku, kam si můžete dávat věci, které chcete mít hned při ruce. Každá z vás jistě zná situaci, kdy zvoní mobilní telefon, a než ho vylovíte z temných útrob tašky, tak hovor propásnete. Tomu předejdete, když budete mít v tašce alespoň jednu praktickou kapsičku, kam si budete moci dávat své osobní věci.

Takže, milé dámy, nezapomínejte kabelku vybírat stejně pečlivě, jako si vybíráme protějšek, který ji za nás zaplatí.


Zdroj: CCC Boty

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
JSOU HEZKÉSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak já jich mám asi pět.A stejně nosím nejraději batůžek.
Obrázek uživatelky
profil
si vozím pravidelně z dovolené v Itálii, moc se mi líbí.
Obrázek uživatelky
profil
Velmi pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kabelky nosím a s kapsičkou..a tyto jsou moc hezké...brala bych všechny
ale raději chodímSmajlík Smajlíkjen s mužem za ruku..Smajlíkbez kabelky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles