Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kam s dětmi letos k moři? 5 tipů na ideální rodinnou dovolenou

3. 07. 2018 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Letní prázdniny začaly a mnoho dětí se těší na nová dobrodružství. Rádi byste své ratolesti letos vyvezly k moři? Poradíme vám, jaké destinace jsou pro rodinnou dovolenou s malými cestovateli ty nejlepší.


    1. Bulharsko

Bulharsko je pro rodinnou dovolenou číslo jedna. Nabízí krásné a bezpečné pláže a výbornou vybavenost hotelových komplexů. To vše za příznivé ceny. V Bulharsku nechybí nové moderní resorty s dlouhými písečnými plážemi, které děti jistě ocení. Nejoblíbenější destinací v Bulharsku je Slunečné pobřeží dlouhé sedm kilometrů.

Turisté se často vydávají do letovisek Albena, Primorsko a Obzor. O nejvhodnějším letovisku pro malé děti se dozvíte v online fórech, kde můžete diskutovat s ostatními rodiči. Ti vám poradí nejen to, kde se staví nejlépe hrady z písku, ale i jaké hotely nabízí nejlepší animační programy a aquaparky.

 Ostrov Rhodos   2. Chorvatsko

Chorvatsko je vhodnou destinací pro všechny, ať už vyrážíte na dovolenou v páru za romantikou, s kamarády za zábavou, ve stáří za odpočinkem nebo s rodinou za pohodou. Dovolenou v Chorvatsku rozhodně nešlápnete vedle.

Velkou výhodou Chorvatska je, že je snadno dostupné, nabízí krásné průzračné moře a rodinné prostředí. Nejen rodiny s ratolestmi se často vydávají do letovisek, jako jsou Brela, Omiš, Makarská, Podgora, Primošten či Hvar. 

    3. Itálie

Itálie je cenově o něco dražší než Chorvatsko, přesto stále velmi oblíbenou zemí, kam se každoročně vydává mnoho rodičů se svými dětmi. Důvodem jsou skvělé animační programy, které ratolesti zabaví na celé dny. Děti si tak užijí plno her, dobrodružství a najdou si nové kamarády.

Za ubytování i za jídlo si sice budete muset v Itálii připlatit, pokud se ale inspirujete radami zkušenějších cestovatelů, pak i nějakou tu korunu lze ušetřit. Mnoho tipů a diskuzí nabízí například portál cestolino.cz.

    4. Řecko

Řecko v posledních letech stoupá na popularitě. Důvod je jasný. Jedná se o bezpečnou a rozmanitou zemi. Díky mnoha ostrovům si vhodnou řeckou destinace vybere úplně každý.

S dětmi lidé nejčastěji vyráží na Rhodos, Zakynthos, Kos nebo Krétu. Tyto ostrovy totiž nabízí pláže ideální pro dětské hrátky. A ani v Řecku nechybí resorty, kde děti zabaví od rána až do večera. Chce to jen hledat a zapojit se do online diskuzí.

    5. Turecko

Možná vás nepřekvapilo, že mezi vhodnými destinacemi pro dovolenou s dětmi jste našli Chorvatsko. Velkým překvapením pro mnohé ale jistě je Turecko, kterému nejen Češi začínají opět přicházet na chuť.

Turecko nabízí levnou dovolenou vhodnou i pro děti. Hotely se pyšní vysokou úrovní služeb. Cenově dostupné jsou zájezdy s all inclusive, díky čemuž vám odpadá starost o jídlo a pití. Stejně jako v Bulharsku také součástí mnoha tureckých komplexů jsou bazény, skluzavky a tobogány.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dcera s rodinou jedou do ChorvatskaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles