Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech

9. 02. 2017 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Chystáte se na zimní dovolenou do Beskyd? Až budete hledat místo, kde byste si zpříjemnili volný čas po lyžování, doporučujeme navštívit Wellness Horal ve Velkých Karlovicích.

V tomto oblíbeném relaxačním centru, které je součástí vyhlášeného hotelu Horal, si můžete dosyta užít nejen koupání v termálních bazénech, ale také masáže či saunování se stále populárnějšími saunovými rituály. Po dni na mrazivém vzduchu takový odpočinek jistě přijde vhod.

termální bazényNejvětším lákadlem je trojice slaných termálních bazénů: 20 metrů dlouhý plavecký bazén je vyhřívaný na 28°C, relaxační a dětský dokonce až na 36°C, nechybí ani vodní atrakce – divoká řeka, jeskyně nebo různé bublery a trysky, které promasírují vaše svaly, zatímco se budete z vody kochat výhledem na zasněženou krajinu.

Další oddych vám dopřeje saunový svět se saunami, parní lázní, tepidáriem či venkovním a vnitřním whirlpoolem. Až devětkrát denně se v hlavní sauně konají stále populárnější saunové rituály. Při nich saunéři polévají horké kameny vonnými esencemi, víří horký vzduch ručníkem pro lepší pocení a podávají různé produkty k potírání pokožky. Nechejte se okouzlit novými vůněmi esencí, které byly zvoleny s ohledem na zimní čas, například cedru, jalovce a tymiánu.

K dispozici i je i kardio fitness centrum a Vital bar s nabídkou čerstvých šťáv UGO, kvalitních čajů, kávy, domácích a raw dezertů a dokonce i čerstvých kokosů.

HammamTřešinkou na dortu je nabídka exotických masáží. Pod jednou střechou tady působí maséři pěti národností – z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie, kteří vám napraví každý bolavý sval v těle. Dopřát si můžete i obličejová a tělová ošetření, manikúru či pedikúru v Beauty salonu.

Terapie ve Wellness Horal jsou dokonalým zážitkem nejen díky umu masérů, ale i dalšímu hýčkání: po terapii vás masér uloží na odpočinkové lehátko, zabalí do deky a naservíruje čaj a malé občerstvení, abyste v sobě mohli nechat doznít příjemné dojmy. V ceně masáže je navíc časově neomezený pobyt ve Wellness Horal, takže můžete relaxovat tak dlouho, jak budete chtít.

Nebo zkuste speciální balíček Wellness den pro zdraví, který zahrnuje masáž či kosmetiku, tříchodové menu a neomezený pobyt ve Wellness Horal.

Více o Wellness Horal

Co ještě zažít ve Velkých Karlovicích:

  • S pobytovým balíčkem Zimní dovolená v Beskydech v hotelech Lanterna a Horal máte v ceně neomezený vstup do Wellness Horal, ale i skipas a masáž.
  • Využijte akci Lyžuj a plav - k celodennímu a večernímu skipasu do Ski areálu Razula získáte hodinový vstup zdarma do termálních bazénů Wellness Horal.
  • Nenechejte si ujít akce Ski areálu Razula, třeba Valentýnské lyžování za hubičku 13. – 15. února 2017, kdy k celodennímu skipasu dostanete druhý zdarma. V provozu je také snowtubing.
  • Tip pro běžkaře: v sobotu 18. února se koná závod na běžkách Noční stopa Valachy.
  • Na milovníky noční zábavy je každý den od 17 hodin připraven tým barmanů Cocktail baru Lanterna. Přijďte třeba na sobotní akci Hemingway bar na Valašsku nebo Valentýnskou noc 14. února 2017.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech:

Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
Kam v Beskydech za relaxací? Zahřejte se ve slaných termálních bazénech
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
VĚŘÍKM,CHTĚLA BYCH SE TAM PODIVATSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
je tam krásně..mohu doporučitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hned bych jelaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek