Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kanadské žertíky aneb jak mě napálili?

14. 06. 2020 | Vaše příběhy
POSLALI MI FOTKU JEHO DÍTĚTE. 
Pár dní po zasnoubení s Jakubem mi přišel dopis. Z obálky vypadla fotografie malého chlapce, který se Jakubovi  podobal jako vejce vejci. U ní ležel lístek od Jakubova dobrého kamaráda Pavla.

V  něm bylo napsáno:
Mrzí mě, že se to musíš dozvědět zrovna ode mě, ale Jakub má v Rumunsku dítě. Když jsme cestovali po Karpatech, měl tam románek s jednou ženou a ona otěhotněla. Teď se chce oženit s tebou, na syna zapomenout a už se s ním nevídat ani nepřispívat na jeho výchovu. Je mi té dívky líto. Myslíš, že bys mohla Jakubovi domluvit?
Osypala jsem se hrůzou.

PODVEDL MĚ A LHAL MI? 

Klidně nechá na holičkách ženu s dítětem. Udělalo se mi z něho špatně a okamžitě jsem se s ním rozešla. Pavlovi i Jakubovi dalo hodně práce přesvědčit mě, že se jednalo o sprostý žertík, sloužící k vyděšení snoubenky, Jakub mně později přiznal, že se Adam o mě zajímá a udělal to bez jeho vědomí. Náš vztah se vrátil do normálu až po několika týdnech. Se svatbou jsem nespěchala. Pavlovi jsme neřekli, že je u nás všechno v pořádku a ten mě začal pronásledovat.

Posílal mi rozvášněné esemesky a v poledních pauzách na mě čekal před kanceláří,  jen aby se mnou mohl zajít na oběd. Snažila jsem se mu vysvětlit, že mám nového přítele, takže jeho naléhání  postrádá  jakýkoliv smysl, ale neuspěla jsem. Abych ho setřásla, vymyslela jsem ďábelský plán.  U kamarádky grafičky jsem si nechala vytisknout působivé svatební oznámení, uložila ho do růžové obálky a poslala mu ho. Myslela jsem, že ho to odradí, když zjistí, že se vdávám za jiného. Odpoledne v den mé údajné svatby mi ale zazvonil telefon. Na displeji blikal Pavel. „No kde jste? Asi jste změnili místo svatby a zapomněli mi to říct. Já tady stojím s dárkem, tak řekni, kam mám přijet.“ Nezbývalo než se přiznat a  sdělit mu, že jsem si všechno vymyslela, aby už nás nechal na pokoji. Už je po kamarádství, ale pomsta byla sladká.


Nikimaus - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Posílat parte do firmy s hrncama je hodně zvláštní, až okaté. Snad paní nešla na další prezentaci a něco si objednala.Někteří lidé často zapomínají na své kanadské žertíky.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTo se kritizuje? Tak se předvedte. Moje maminka měla kamarádku, která se nechala nalákat na nádobí Zepter. Potom si to rozmyslela, ale objednávka nešla zrušit. Tak vymyslela plán. Nechala si udělat parte, které jim poslala a měla od nich pokoj. JO takový je životSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kanadský žertík je něco jiného. Toto je o blbosti o neschopnosti komunikovat.
S takovou věcí se nezahrává. Je to stejné jako když pošlete parte a vesele si skotačíte po světě.
Mám pocit,že tady čtu články, které jsou stále od jedné pisatelky s vícečetnou registrací.
Obrázek uživatelky
profil
NECHÁPU, KDE SE TAM VZAL ADAM A ZASE ZMIZEL..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles