Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kanye West naděluje svým fanouškům páté studiové album

30. 11. 2010 | Novinky

Americký rapper Kanye West vydává v pondělí 29. listopadu své dlouho očekávané nové album. Na novince “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ přináší celkem třináct nových písní. Deska vznikala téměř dva roky a o jejím vývoji zpěvák pravidelně informoval na svém Twitteru.


Již počátkem léta Kanye nabídl první ochutnávky z nové desky, za kterou byla vybrána skladba “Power“. Ta zaznamenala obrovský úspěch a Kanye si tak zajistil pozornost nejen svých fanoušků, ale i médií. Mnohem větší ohlas ale přinesl singl “Runaway“, který zpěvák poslal k fandům začátkem října.


zpevakDoprovodné video, které je spíše půlhodinovým filmem, bylo natočeno v České republice a choreografie tanečnic v klipu se ujal náš Yemi A.D. Kanye West nedávno nechal hlasovat své fanoušky, aby na internetu vybrali podle nich jeho nejlepší song, který kdy složil a nazpíval.


S naprostou převahou vyhrála právě skladba “Runaway“, která tak byla ještě před svým fyzickým vydání zvolena za jeho nejlepší dosavadní počin. Lze jen doufat, že podobný přístup budou mít fanoušci i k nové desce “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“, neb předpoklady pro celosvětový úspěch rozhodně má.


Kanye si do studia pozval několik svých přátel, a tak se mezi třinácti písněmi můžeme těšit na ojedinělé kolaborace s takovými veličinami, jakými Jay-Z, Nicki Minaj, Kid Cudi, John Legend nebo Bon Iver rozhodně jsou. Náročnější fanoušci v obchodech s hudebními nosiči jistě raději šáhnou po limitované edici desky, která obsahuje navíc bonusové DVD.


Hlavní položkou tohoto disku je již zmíněný film “Runaway“, který Kanye West i sám režíroval… Desku “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ s hitem “Runaway“ právě vydává label Universal Music! 


Americký rapper Kanye West vydává v pondělí 29. listopadu své album My Beautiful Dark Twisted Fantasy!


Zdroj: Universal.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale určite sa to niekomu aj páči
Obrázek uživatelky
profil
nie je to moj štýl
Obrázek uživatelky
profil
nie je to moj štýl
Obrázek uživatelky
profil
nie je to moja krvna skupina
Obrázek uživatelky
profil
určitě to bude super nářezSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles