Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands

21. 04. 2019 | Kultura
Největší multižánrový hudební open air festival United Islands of Prague se i v letošním roce soustředí především na objevování nové muziky a hudebních talentů. O tom, kdo se letos stane Objevem United Islands, rozhodnou zkušení hudebníci v čele s česko-italským miliardářem Kapitánem Demo. Ten na 16. ročníku festivalu vystoupí i v roli českého headlinera. Akce se uskuteční v termínu 31. května – 1. června 2019 v ulicích pražského Karlína. Vstup je opět zdarma.

Klání hudebních talentů příznačně pojmenované Objevy United Islands letos proběhne teprve podruhé. V prvním ročníku zvítězila kapela baset+ v čele s frontmanem Janem Basetem Střítežským, kterou na velké pódium slavnostně uvedl loňský ambasador David Koller. Rozhodující slovo při volbě letošního Objevu bude mít nejtlustší česká celebrita Kapitán Demo společně s hudebníkem a producentem Jiřím Burianem.

„Těším se, že najdu nějaké nové talenty. Pomáhat mladým nadějným umělcům je totiž běžnou součástí mojí práce,“ říká Jiří Burian. A co na to Kapitán Demo? „Už jsem při téhle příležitosti svolal speciální komisi, která přiletí až z jižního Pruska. Budou padat hlavy. Těšte se, zlatíčka,“ láká Kapitán Demo.

Kapitán Demo vybere letošní Objev United IslandsVybraný interpret dostane jedinečnou příležitost zahrát si na hlavním pódiu na Karlínském náměstí v tom nejlepším čase hned po největší české hvězdě festivalu. Tou nebude nikdo jiný než již zmiňovaný kontroverzní showman Kapitán Demo, který v rámci United Islands odehraje na dlouhou dobu své jediné vystoupení v Praze. Jeho další pražská live show totiž proběhne až v prosinci ve Fóru Karlín.

Další talenty vybere odborná porota složená z českých hudebních profesionálů. Tyto kapely a interpreti si pak na základě jejich důvěry zahrají na menších open air pódiích nebo v klubech v rámci Klubové noci United Islands, kde je uvidí a uslyší tisíce diváků. Zájemci, kteří chtějí vystoupit před početným publikem festivalu, se mohou až do úterý 23. dubna registrovat. Jména vítězů pořadatelé oznámí začátkem května.

16. ročník festivalu United Islands of Prague bude probíhat od pátku 31. května 2019 do soboty 1. června 2019 v oblíbené lokalitě pražského Karlína. Vstup bude jako každý rok pro všechny zdarma.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands:

Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands
Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands
Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands
Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands
Kapitán Demo vybere letošní Objev United Islands
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !