Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karolína, domácí kuchařka - 27.9. 2014

27. 09. 2014 | Televizní tipy
Od dnešního podvečera se budeme každou sobotu na obrazovkách televize Prima setkávat se zcela novým pořadem o vaření, a to o domácím vaření s názvem Karolína, domácí kuchařka. Je to jakýsi praktický rádce pro každého.

Pořadem Karolína, domácí kuchařka provází přirozená, charismatická a praktická moderní žena Karolína. Není profesionální kuchařkou, ale vaření je její láskou a vášní. Vychází z tradice našich babiček, vstřebává nové vlivy a inspirace, sbírá nejrůznější recepty, výborně a nápaditě vaří z dostupných surovin v čase, který jí coby zaměstnané matce tří dětí zbývá.

Karolína, domácí kuchařka - 27.9. 2014Karolina vaří z běžných a dostupných surovin – dostupných jak cenově, tak i z hlediska snadného nákupu –, vaří rychle, prakticky, zdravě a s nápadem. Její domácí recepty využívají v moderním kontextu tradici a kořeny české kuchyně i inspiraci evropskou gastronomií.

Karolína, domácí kuchařka je jediný pořad o domácím vaření zaměřený na nejširší diváckou veřejnost, díky němu shledáte vaření doma přístupným a přitažlivým. Každá epizoda má určité širší téma, na které jsou navázány jednotlivé recepty.

V dnešním prvním díle nového pořadu Karolína, domácí kuchařka s datem 27.9. 2014 se Karolína zaměří na vaření z čerstvých domácích surovin, jako jsou např. suroviny ze zahrady, od sousedů, z farmářských trhů apod. Nechte se tedy inspirovat, otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s Karolínou chutí a láskou!

Sledujte nový pořad o vaření Karolína, domácí kuchařka, který poprvé uvidíte v sobotu 27.9. 2014 od 18:10 hodin na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !