Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karolína, domácí kuchařka - 8.11. 2014

8. 11. 2014 | Televizní tipy
Na obrazovkách televize Prima se každý sobotní podvečer setkáme se zcela novým pořadem o vaření, a to o domácím vaření. Je to jakýsi praktický rádce pro každého. Pořadem Karolína, domácí kuchařka s datem 8.11. 2014 provází přirozená, charismatická a praktická moderní žena Karolína.

Není profesionální kuchařkou, ale vaření je její láskou a vášní. Vychází z tradice našich babiček, vstřebává nové vlivy a inspirace, sbírá nejrůznější recepty, výborně a nápaditě vaří z dostupných surovin v čase, který jí coby zaměstnané matce tří dětí zbývá.

Karolína, domácí kuchařka - 8.11. 2014Karolina vaří z běžných a dostupných surovin – dostupných jak cenově, tak i z hlediska snadného nákupu –, vaří rychle, prakticky, zdravě a s nápadem. Její domácí recepty využívají v moderním kontextu tradici a kořeny české kuchyně i inspiraci evropskou gastronomií.

Karolína, domácí kuchařka je jediný pořad o domácím vaření zaměřený na nejširší diváckou veřejnost, díky němu shledáte vaření doma přístupným a přitažlivým. Každá epizoda má určité širší téma, na které jsou navázány jednotlivé recepty.

V dnešním dílu pořadu Karolína, domácí kuchařka s datem 8.11. 2014 se Karolína zaměří na recepty „poslední záchrany“. Jistě to moc dobře znáte, když ve spěchu nestihnete nakoupit, ale přesto musíte vykouzlit večeři, která je nejen chutná, ale i zdravá a výživná. Díky Karolíně tak už nikdy nebudete muset hladovět nebo rychle běžet do obchodu. Nechte se inspirovat, otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s Karolínou chutí a láskou!

Sledujte nový pořad o vaření Karolína, domácí kuchařka,
který uvidíte v sobotu 8.11. 2014 od 18:10 hodin na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Karolína, domácí kuchařka - 8.11. 2014:

Karolína, domácí kuchařka - 8.11. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle