Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Katarína Skybová - Fresh diet - Hubneme s chutí

18. 02. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Fresh diet - Hubneme s chutí
Autror: Katarína Skybová
Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2012
Rozměry: 151 × 215 mm
Vazba: Paperback
Počet stran: 136
Cena:  219 Kč

Zdravé hubnutí? Fresh diet! Kniha FRESH diet je moderní způsob stravování, které vás změní. Je to možnost, jak přirozeně zhubnout, a získat tím i osobní spokojenost, sebejistotu a dobrý pocit ze svého těla. Je ověřená už tisícem žen.

Fresh dietFresh diet je jednoduchá na přípravu, dává prostor pro výběr a kombinace potravin podle vaší chuti. Ukazuje, jak správně jíst, jak získat a udržet si štíhlost a dobrou fyzickou i psychickou kondici. Kniha Fresh diet nabízí kromě kompletního programu také správné denní menu a redukční jídelníček na 14 dní. Fresh diet je přirozené a snadné hubnutí. Hubnutí bez jo-jo efektu.

Ukázka z knihy FRESH diet:


Fresh diet pracuje se stravou tak, aby poskytovala energii, zdraví a krásu. Avšak Fresh diet není jen poradkyní jak sestavit svůj jídelníček, ve své podstatě je to i vyjádřením našeho životního stylu. Fresh diet je ideální pro všechny, kdo vyznávají dynamický, otevřený a pestrý život.

Pro všechny, jejichž životní postoj je přátelský a pozitivní. Pro ty, kteří mají rádi efektivní rozhodnutí a správné metody pro dosažení svých cílů. A rádi je dosahují. Fresh diet představuje inteligentní, racionální výběr potravin. Vyznavači diet mohou její efekt porovnat s jinými způsoby stravování, skeptiky snadno přesvědčí o tom, že je příkladem plnohodnotné a zdravé výživy.

Fresh diet je autoregulační, neboť učí tělo poznávat vlastní potřeby a vede ho k intuitivnímu výběru toho, co opravdu potřebuje. Přináší svobodu a široké možnosti výběru potravin, ať se nacházíte kdekoliv. Její pravidla jsou jednoduchá a logická, její složení pestré a vyvážené.

Obsahuje potřebné množství vitaminů, minerálních látek, enzymů a živin. Fresh diet poskytuje výživu pro tělo, reguluje pocit hladu a dodává energii. Její základ tvoří zejména kvalitní čerstvé potraviny s dostatečným podílem vody zabezpečující přísun všech živin ve správném poměru.

Tuto knihu Katarína Skybová - Fresh diet - Hubneme s chutí koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.



Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to bude hezká knihaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles