Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kde jsou tašky?

9. 05. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh se stal před nedávnem mně a mé mamince. S maminkou si velice dobře rozumíme a tak jsme téměř jako kamarádky. Čas od času si spolu vyrazíme na takovou dámskou jízdu do města. Projdeme si obchody, něco pěkného si koupíme, prostě si jen tak uděláme radost.

Tak tomu bylo i při našem posledním výletu. Autobusem jsme jely do města. Postupně jsme si prošly různé obchody, každá jsme si pořídila něco pěkného na sebe, potom jsme společně vybraly pěkné pyžamko mému synkovi a ještě jsme se zastavily před výlohou zlatnictví a kochaly se nad krásnými šperky. Pak se mamka koukla na hodinky a řekla, že do příjezdu autobusu máme ještě dost času.

Pak řekla, že si půjdeme dát do bufetu chlebíček, souhlasila jsem a tak jsme se vydaly do bufetu. Každá jsme si koupila dva chlebíčky a na papírovém tácku jsme si je donesly k jídelnímu pultu. Pod pult jsme si položily tašky a pustily se do krásně vypadajících chlebíčků. U toho jsme si povídaly o všem možném a když byl čas, rozhodly jsme se vyrazit směrem autobusové zastávky. Zase jsme o něčem debatovaly, když vtom jsem si uvědomila, že jdeme nějak na lehko. Vtom jsem vykřikla, že nemáme tašky. Hned nám došlo, že jsme je nechaly v bufetu pod pultem. I přes hrozbu, že nám ujede autobus, jsme samozřejmě běžely do bufetu s tím, že tašky tam už stejně nebudou a tak jsme vyhodily peníze z okna.

Vběhla jsem do bufetu a mířila k jídelnímu pultu, jistě si dovedete představit, jaké to bylo štěstí, když tašky pod pultem pořád stály. Měly jsme štěstí, protože bufet byl plný lidí a tak nikdo nevěděl, jestli ty tašky náhodou nejsou zrovna někoho vedle něj. Popadla jsem tašky a společně s mamkou jsme upalovaly k autobusové zastávce a jako na potvoru autobus zrovna odjížděl. Další autobus nám jel až za hodinu a tak jsme se rozhodly jít skoro pět kilometrů pěšky.

Cesta nám celkem utekla a když jsem to doma vyprávěla manželovi, tak nemohl uvěřit tomu, jak jsem mohla někde nechat nákupní tašky, ale pak už se tomu jen smál. Teď už si na mé tašky dávám velký pozor a pořád kontroluji, jestli je mám.



Lipsas – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě že tam tašky byly...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
O ty tašky jste mohly přijít během pochutnávání si na chlebíčcích, proto se divím, že tam vydržely ještě jak dlouho po té, co jste tam už dávno nebyly.

Hezky napsané!
Obrázek uživatelky
profil
měly jste s maminkou opravdu štěstí, většinou je to bohužel tak, že co není na zámek, okamžitě mizí...
Obrázek uživatelky
profil
opravdu se jeste divim ze tam byly
Obrázek uživatelky
profil
úsměvný příběh s dobrým koncem SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles