Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?

25. 02. 2019 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Odpovědí na otázku je BB Centrum v pražské Michli. Sem můžete zavítat třeba s dětmi, protože míst k jejich vyřádění tady najdete hned několik. Namátkou vybereme například dva parky s hracími prvky nebo atletický stadion. Cestou z hřiště se můžete odměnit lahodnou kávou, domácí limonádou a kouskem delikátního zákusku v některé z místních kaváren. V BB Centru se dokonce pravidelně konají zajímavé diskusní večery, odpoledne plná exotických nebo tradičních pochoutek i atrakcí pro děti.

BB Centrum, místo se spoustou zeleně, kaváren, restaurací, obchodů a s Náměstím Brumlovka najdete nedaleko stanic metra C Budějovická a Kačerov, zhruba 7 min. chůze. Jinak se sem dopravíte bez problémů autem a zaparkujete na jednom z několika veřejných parkovišť.  Samozřejmostí je doprava MHD.

Zeleň v Praze 4, atletický stadion i kulturní akce


BB CentrumV BB Centru je krásný Baarův park, s vodní fontánou a veřejnou knihovničkou, KnihoBudkou. Můžete si sem přijít zahrát pétanque, děti poslat na rotující houpačku či si vyzkoušet netradiční podzemní tichou poštu a udělat si piknik na dece (k zapůjčení v recepci budovy Filadelfie) třeba s knížkou z KnihoBudky. Jen tři minuty chůze je přes ulici Vyskočilova, park Brumlovka. V něm si děti užijí zábavu na velkém hřišti se dvěma pyramidovými věžemi s různými typy skluzavek. Rovnováhu a postřeh vyzkouší na balančních blocích, skákacích discích nebo u kuličkového stolu. Taky je zde hned několik druhů houpaček, dřevěný domeček, tabule pro kreslení nebo kolotoč pro menší děti. To vše pod dohledem rodičů či prarodičů, kteří mohou pohodlně sedět na lavičkách okolo.

Jestli máte už větší rošťáky, můžete je vypustit na atletický stadion, který se tu otevřel loni v létě mezi ulicemi Baarova a Pod Farou. Stadion je vybaven dvěma běžeckými dráhami (ovál) o 150 m, třemi 100m dráhami, sprinterskými rovinkami a startovními bloky. Je zde pevné doskočiště pro skok daleký i s ochrannými prvky, mobilní doskočiště pro skok vysoký vč. stojanů a latěk. Pro florbalisty jsou zde umístěny mobilní brány a pro badmintonisty mobilní sloupky i se sítí. Ti, kteří rádi posilují tělo vlastní vahou, určitě uvítají workoutové hřiště. Atletický stadion je volně přístupný veřejnosti, a to pomocí vstupní karty, kterou je možné si zajistit zde.

BB CentrumPo celodenním hraní vždy zaručeně a pořádně vyhládne. Malý hlad zaženete v některém ze salátových či těstovinových barů nebo jedné z kantýn určených pro širokou veřejnost. Pokud budete mít velký hlad, jistě vás potěší široký výběr restaurací, od exotických – thajská, indická, asijská, čínská – až po ty tradiční – italská či vegetariánská. Mlsnou zaženete v jedné z pěti kaváren dortíkem s lahodnou kávou či čajem.

Do BB Centra nemusíte brát pouze své ratolesti, i vy sama si tu můžete dopřát pěkné odpoledne. Zajít si ke kadeřníkovi, do bazénu či sauny v Balance Clubu Brumlovka nebo si nechat udělat krásné nehty. Jako bonus si dopřejte dobré víno, nákup dobrot během tematických akcí či si zajděte poslechnout zajímavou přednášku.

Aktuálně bude 28. února 2019 Masopust v BB Centru. Přijďte s dětmi na maškarní karneval na Náměstí Brumlovka a na některou z tradičních masopustních pochoutek. V březnu proběhnou cestovatelské večery, jarní food festivaly a v červnu velký letní koncert v Baarově Parku i dětský den.

Informace o dění v místě zvané BB Centrum naleznete na facebookových stránkách, na Istragramu nebo přímo na stránkách BB Centra.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?:

Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?
Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?
Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?
Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?
Kde najdete v Praze na jednom místě dětské hřiště, venkovní sportoviště i kavárnu?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezká pozvánka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle