Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kde se ženy seznamují online? Příležitost přinesou nejen seznamky

7. 03. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Kariéře obětují skoro vše, mají doma děti, o které se musí po rozvodu starat samy nebo mají spoustu různých zájmů, co jim také seberou dost volného času. Kde pak najít prostor pro seznamování se s někým zajímavým, že? Někdy se ke slovu přidá i nesmělost a pak nastává malý problém – kde se tedy seznamovat?

Naštěstí se přímo nabízí online prostor, díky němuž si domluví rande snad i ti vůbec největší introverti. Pár vyměněných vzkazů prolomí ledy, společné zájmy sbližují již od počátku věků a nikde není psáno, že zrovna tady by nemohlo vše dokonale klapnout.

Sociální sítě, ale i různé seznamovací portály


online seznamkyČasto jsou osloveny – jen málokdy samy osloví. I tak je to s online seznamováním žen, protože muž je obvykle tím, kdo se jako první projeví. Společenské zásady jsou jasně dané a jen málokdy je situace opačná. Možná i proto mají na internetu zajímavé šance a obvykle to dobře vědí. Online seznamka přinese rande už třeba za týden, stačí si jen vybrat v záplavě těch krátkých dopisů takový, co opravdu osloví. Originalitě se tu přeci meze nekladou a vždy je třeba přijít s něčím novým. Dámy jistě potvrdí, že vzkaz v podobě, která se mnohokrát opakuje a působí fádně, nebude mít ani zdaleka takový efekt. A pak zaručeně upadne navždy v zapomnění…

Není také třeba spěchat na rande, raději bude lepší si ještě nějaký čas dopisovat, protože všechno v životě má přece svůj čas. Možná si prohlédněte také recenze seznamek, z nichž zjistíte více a pak budete vědět, která by nejlépe vyhovovala vašim potřebám. Nakonec, každá žena je trochu jiná, dnes naštěstí existují i různé specializované seznamky, co dají dohromady metalové nadšence, cestovatele tělem i duší nebo třeba milovníky historie, možností je tu tedy skutečně celá řada. Jaké se ještě nabízejí?

    • Flirt seznamky. Díky nim potkají zajímavý protějšek dívky a dámy, které se prostě jen nechtějí vázat a budovat okamžitě nějaký vážný vztah. Možná je tomu tak i z důvodu nedostatku času.
    • Seznamky pro zadané. Aneb co oči nevidí, to pak srdce nebolí. Třeba také máte otevřené manželství, trochu formální, které dává oběma trochu volnosti a není třeba nic utahovat.
    • Seznamky určené baculkám. Na své si přijdou i milovníci kypřejších tvarů, neboť každý muž má jiný vkus, takže nezoufejte, že nikoho nemůžete potkat – možná se jen špatně rozhlížíte!
    • Seznamky pro seniory. Nad padesát let věku nebo i víc, život přeci nekončí úderem nějakých pomyslných hodin. Naopak, v tomto věku se dá ještě užít cestování i kultura plnými doušky.

A samozřejmě, potenciálních možností bychom našli ještě mnohem více – pokud vás zajímá hlavně vážné seznámení, určitě budete mít velkou šanci na desítkách různých portálů. Některé z nich jsou klasické seznamky, jiné zase spíš suplují roli sociálních sítí, ve kterých se možná budete cítit doslova jako ryba ve vodě. Přejí totiž hlavně extrovertním povahám, které si zde dokonale přijdou na své.

Něco napoprvé nevyšlo? Vždyť se nic neděje…


První rande o všem napoví, když se nezdaří, brzy může být další. Není proto důvod k nějakému velkému smutku, možná to prostě bylo předem dáno, že si nemáte rozumět. Naberete ale zkušenosti, co zužitkujete později, když už poznáte někoho, s kým bude konverzace o poznání plynulejší. Vždyť i nějaký ten malýv flirt online neuškodí, pro zpříjemnění dlouhých letních večerů nebo naopak zim, kdy je den poměrně krátký a večer už není co dělat. O zábavu se ale nebojte, vydejte se vstříc zajímavým dobrodružstvím. Nemusíte rovnou najít toho pravého, ale příjemná společnost rozhodně není od věci, zvláště v ročním období, kdy přijde vhod rovnou dvojnásob. Nemáte chuť poznat nového člověka, který opravdu rozjasní váš život?



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
s křížkem po funuse, ja měla zafixovano,že je sběr od 14.30,achjo, tak jsem si dobře debužírovala u oběda a zmeškala sběr košíků, no tak hlavně,že jsem aspoň se pořádně najedla
Obrázek uživatelky
profil
06. 04. 2019 14:18 Sebrán "Kroj" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
2x koš, 1x mašle a 1y kraslice. Proč ne pomlázkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mašle v 15Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jen DVA!!! SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles