Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo nehřeší, nežije

14. 04. 2020 | Knižní tipy
Název: Kdo nehřeší, nežije
Autor: Marcela Mlynářová
Nakladatelství: Brána
Datum vydání: 2 / 2020
Formát: 124 × 195 mm, 270 g
Vazba:  Pevná vazba
Počet stran: 216
Cena: 279 Kč

Po velmi úspěšných knihách Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku a Z lodiček do holin se autorka tentokrát zamýšlí nad rodiči, kteří jsou mnohdy skálopevně přesvědčeni, že jejich právě narozený potomek je to nejkrásnější a nejinteligentnější dítě na světě a dosáhne hvězdných cílů. Přitom však pozapomenou vzít v úvahu fakt, že konečné slovo má vždycky sudička PŘÍRODA.

Kdo nehřeší, nežijeTa totiž dokáže na rozdíl od původních představ rodičů namíchat malému človíčkovi netušené povahové rysy, s nimiž nic nezmůže žádný způsob výchovy. Takovým samorostem, konvencemi nezatíženým, je hlavní postava knížky Kdo nehřeší, nežije. Autorka má v úmyslu své čtenáře hlavně pobavit, ale daří se jí i ubezpečit bezradné rodiče, že jejich problémový potomek nemusí ani zdaleka patřit mezi ty nezvladatelné.

O autorce knihy Kdo nehřeší, nežije:


MARCELA MLYNÁŘOVÁ
se narodila 20. 3. 1948 v Praze. Literární činnosti se věnuje od roku 1999, kdy jí vyšla první knížka. Náměty čerpá ze svého pestrého, ne vždy lehkého života, který se tak pro ni stal bezednou studnou nevšedních zážitků a příhod. Díky notné dávce osobního nadhledu, smyslu pro humor a schopnosti výstižně postihnout dění kolem sebe získávají její příběhy na čtivosti a pobaví.


Tuto knihu Kdo nehřeší, nežije zakoupíte  v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu nebo na eshopu Luxor.cz.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíksuper ,má doma od ježíška a ještě asi dalších 7 knih od autorky , moc hezky se čte .....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles