Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdo vypadne ve StarDance? Vsaďte si a vyhrajte zadarmo

26. 10. 2018 | Finance
-Komerční sdělení-
18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Taneční soutěž StarDance se na obrazovky České televize vrátila po dvou letech a hned od začátku přitáhla velké množství fanoušků. Dokonce tolik, že si ve sledovanosti poradila s hvězdným pořadem Novy Tvoje tvář má známý hlas, což se možná úplně nečekalo.


Taneční soutěž by měla vyvrcholit před Vánoci a dá se předpokládat, že s blížícím se koncem bude fanoušků ještě přibývat. Pokud o soutěži mnoho nevíte a rádi byste se dozvěděli více, můžete se podívat na seznam tanečních párů i porotců StarDance.  

Partnerem taneční soutěže je i sázková kancelář Fortuna


StarDanceNěkoho možná překvapí, že jedním z partnerů taneční soutěže StarDance se stala sázková kancelář Fortuna, která je spojena především s fotbalem či hokejem. Při bližším zamyšlení však toto spojení smysl dává. Fortuna se se díky soutěži ještě více zviditelní, a navíc i dost pobaví vypsáním velice vtipných sázek. Vsadit si můžete například na to, zda příští ročník StarDance bude uvádět moderátorský guru TV Barrandov Jaromír Soukup (kurz 5000:1) nebo třeba na to, jestli se příští rok soutěže zúčastní bývalý premiér a neúspěšný kandidát na senátora Jiří Paroubek, jehož rozvod již několik let plní stránky bulvárních deníků. Na účast Jiřího Paroubka si můžete vsadit v kurzu 600:1.

StarDance – na co všechno jde vsadit


Kromě celé řady vtipných sázek, které jsme již zmínili výše, si můžete vsadit na řadu věcí, které se vztahují je každému kolu soutěže. Dostupné jsou sázky na celkové vítězství, na to, který pár o víkendu vypadne nebo i na to, kteří soutěžící dostanou nadcházející sobotu nejvíce bodů od čtyřčlenné poroty. Navíc je možné si vsadit i v průběhu sledování pořadu, což dává sledování pořadu ještě větší náboj.

Vsadit na StarDance a vyhrát můžete úplně zadarmo


Pokud ještě nemáte online účet u Fortuny a chtěli byste, aby sobotní sledování StarDance bylo pro Vás ještě napínavější, tak nyní máte ideální příležitost. Vsadit si a vyhrát totiž můžete v podstatě bez rizika – je sice nutné si vytvořit online účet a vložit na něj 200 Kč, nicméně obratem získáte 700 Kč, takže se tato transakce bohatě vyplatí. Libovolnou částku ze svého účtu navíc můžete kdykoli vybrat.

sázková kancelář FORTUNA




















Pro jednoduchost se pojďme ukázat v několika bodech, jak získat bonus 700 Kč od Fortuny a vsadit si zdarma:

    1. Klikněte zde a běžte na stránky Fortuny, kde vyplníte registrační formulář. Jednoduší je tento formulář vyplnit na počítači nebo tabletu, ale zvládnout se to dá i z mobilního telefonu.

    2. Jakmile budete mít vytvořený online účet, je třeba ne něj vložit minimálně 200 Kč. Tento vklad snadno provedete platební kartou nebo převodem. Fortuna spolupracuje se všemi bankami, takže i bankovní převod je zpracován ihned a peníze na účtu máte za pár sekund.

    3. Vložených 200 korun je třeba vsadit na libovolnou událost – například právě na sázkové příležitosti související se StarDance. Uzavření sázky je otázkou několika kliknutí, ale pokud byste si přesto nevěděli rady, můžete se podívat na 10 rad pro kurzové online sázení

    4. Po uzavření sázky Vám Fortuna na účet připíše bonus ve výši 400 Kč, který můžete libovolně využít k dalším sázkám nebo třeba vybrat.

    5. Dalších 300 Kč na účet získáte, pokud si dojdete účet s občankou fyzicky ověřit na kteroukoli pobočku Fortuny. Tento krok je za zákona nutný, aby Vám Fortuna mohla vyplatit případnou výhru. Možná také stojí za pozornost skutečnost, že s vytvořením online účtu na Fortuně získáte zdarma přístup ke stovkám sportovních přenosů, které můžete sledovat z počítače i mobilu.

Hodně štěstí a dobrých tipů!


Foto: Fortuna


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1…   4   5   6   7  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
A
Obrázek uživatelky
profil
A
Obrázek uživatelky
profil
A
Obrázek uživatelky
profil
tak to nevím, jestli vydržím, celý týden vstávám ve 4 do práce a v pátky už jsem dost utahaná
přeju štěstí sběračkámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Diamanty Termín: 22,10 - 22,30 hodin
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles