Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdy je nejvyšší pravděpodobnost, že vás podvede? I muži mají své krize!

19. 03. 2018 | Vztahy
Nevěra tu vždy byla a zřejmě i bude. Nalijme si čistého vína, i ženy bývají nevěrné, vždyť s kým by jinak ti nevěrníci řádili v peřinách?! Vědecké výzkumy odhalily, kdy jsou muži nejnáchylnější k nevěře, a také to, kdy je nejideálnější čas, aby se usadili.  

Všechny následující údaje vycházejí z výzkumů, ale zároveň vyjádřené v číslech jsou pouze statistikou, proto nemusí platit na každého. Ale samozřejmě vyjadřují určitou tendenci… Nejkrizovější období pro muže, pokud jde o vztahy, jsou dvě - kolem třicítky a kolem padesátky. První nastává proto, že se od mužů očekává, aby už opravdu dospěli, někam postupovali, usadili se a ještě milion drobností.

Ne že by nechtěli, ale pro muže v tomto věku je poněkud náročné převzít absolutní zodpovědnost za svůj život a svůj strach či nevoli nejednou "léčí" v ženském náručí. Zkusí to tu a tam, a když to nevyjde, tak ještě i támhle. Naštěstí pak přichází období uklidnění - mezi třicítkou a čtyřicítkou se muži zklidňují, nacházejí svou rovnováhu, směr i cíl. Toto je podle vědců nejideálnější období k tomu, aby se usadili a založili rodinu.

Kdy je nejvyšší pravděpodobnost, že vás podvede? I muži mají své krize!Druhá krize

Přejde však pár let a velký strach o mužnost je zpět. Kolem padesátky muži akutně pociťují ubývání sil, život jim protéká mezi prsty, mládí je minulostí, o slovo se hlásí některé nemoci a možná i první poruchy těla. V panice sahají po jednoduchých řešeních, jako je mladší milenka, možná i dvě. Rychlé auto či pěstování si dlouhých vlasů jsou jen prostředky k potvrzení si, že jsou stále žádanými muži.

Jak má na to zareagovat chytrá partnerka? Zamknout ho doma, schovat klíče od (nového) auta a kontrolovat telefon, se zřejmě mine účinkem. Pomoci však může příroda. Zvládne to kombinace správných bylin (Kotvičník lékařský, Maca) a aminokyselin. Že je to přilévání oleje do ohně? Omyl, vědecké studie opakovaně potvrzují, že když má muž doma zázemí, pochopení, pochvalu a ještě po něm žena touží, nechce to měnit a namáhat se někde jinde. Mnohem raději si s chutí a s opětovně zvýšenou hladinou testosteronu užije dobře známé hrátky doma.

Kdy zpozornět

Zvýšená šance na vztah s jinou ženou podle vědců prokazatelně hrozí v letech, kdy se muž blíží ke kulatému jubileu (tedy když mu je 29, 39, 49, ...), když opravdu hodně času tráví na sociálních sítích, a bez ohledu na věk vždy, když je doma partnerkou pouze kritizován za to, že je úplně k ničemu, nic nedokázal, nic neumí. Tak bacha, milé dámy, protože to, kdy a kde si váš chlap užije, máte i ve svých rukou (hlavách, slovech, myšlenkách… ).

Zdroj: Zerex.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zázemí, pochopení a hlavně důvěra je základ dobrého vztahu. Žádné žárlivé scény a držení doma, jak to někteří dělají.
Obrázek uživatelky
profil
Socialni sítě a kritika doma, nejjednodušší řešení....
Obrázek uživatelky
profil
Krásně řečeno. To je 100%, ideál, ze kterého nás zelený strom života někdy donutí slevit. Pro temperamentní osobu je těžší prožít život bez hádky. A co teorie, že hádky pročistí vzduch?
Důležité je nehádat se o blbosti a umět včas ustoupit, nefaulovat.
A nejdůležitější mi připadá odpustit, druhému i sobě. Dopřát si krásné smiřování. A nehádat se před dětmi. Ale nebrat si je jako rukojmí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík