Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když máte žízeň, je už pozdě

19. 06. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

V letních parnech vás spolehlivě osvěží bublinky


Pocit žízně, který při námaze či vysokých teplotách pociťujeme, je už velmi důrazným znamením organismu, že si žádá hydrataci. Správně bychom do tohoto stavu vůbec neměli dojít - důležité je preventivně popíjet po malých doušcích vhodné tekutiny v průběhu celého dne.  Kolik toho vypít a hlavně co, to je otázka individuální, nicméně základem pitného režimu by měla být voda, v množství až 3 litry denně. Velké oblibě se těší také sycené nápoje.

Jak vycvičit draka 2 Důvod je jednoduchý – bublinky, respektive oxid uhličitý, mají schopnost prokrvit chuťové buňky a právě díky lehkému brnění v ústech pociťujeme ono příjemné osvěžení.  Perlivé nápoje jsou zkrátka pro mnohé atraktivnější a chutnější. Pokud patříte mezi ně, není nic jednoduššího, než si dopřát bublinkové osvěžení kdykoliv máte chuť. A nemusíte kvůli tomu do obchodu pro těžké balíky vod či limonád – osvěžující drink si snadno vyrobíte i doma. Výrobník sodovky Sodastream je oblíbený po celém světě právě pro jeho jednoduché použití, volbu intenzity bublinek a rychlou výrobu limonády mnoha různých příchutí.

K výrobě sodovky stačí výrobník Sodastream, speciální lahev, voda a vybraná příchuť sirupu. Během chvíle připravíte libovolné množství oblíbené perlivé limonády od rozmanitých ovocných příchutí po colu, tonic či limonádu přislazenou stévií. V současnosti ale frčí zejména příchutě, které do obchodů přinesli létající draci z filmu Jak vycvičit draka 2. Ten právě tento týden přichází do našich kin. Oblíbení hrdinové – mladý viking Škyťák a jeho věrný přítel dráček Bezzubka spolu brázdí nebe nad ostrovem Blp a i tentokrát zažijí ta pravá severská dobrodružství. I oni potřebují doplňovat palivo, a proto přinesli zejména dětským fanouškům zbrusu nové příchutě, ze kterých si sami mohou vyrobit své bublající osvěžení.
Jak vycvičit draka 2 truhla Čtyři nové příchutě – Dračí lektvar ze zeleného jabka, Dračí pomerančová krev, Dračí oheň z lesních plodů a Černý drak cola a višeň jsou plné dračí síly a dodají energii i tomu nejdivočejšímu vikingovi.

Tři poslední zmiňované jsou ukryté společně s třemi vikingskými lahvemi v kouzelné dračí truhle, která celý poklad ukrývá, a to za cenu 699 Kč. Pokud si současně budete kupovat i výrobník sodovky Sodastream, dostanete k němu celou truhlu zdarma. Tak proč nevyužít partnerství Sodastream a draků a nezískat něco navíc -  vše dohromady totiž pořídíte už za 1790 Kč. 
Více na www.jakvycvicitdraka2.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Když máte žízeň, je už pozdě:

Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
Když máte žízeň, je už pozdě
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky 6Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík 7 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
6Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Verunko, zlato, však já su naprosto v klidu, copak mě takový rejpal může rozhodit, mě ???? Ani náhodou, jen jsem mu napsala co jsem chtěl, ovšem jestli to je chlap, moc tomu nevěřím....SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sekl se mi počítač. Musela jsem restartovat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles