Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když nevyjde vztah, neztrácejte naději. Najít lepšího partnera je hračkou

23. 11. 2018 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Jste v situaci, kdy váš vztah nevyšel? Je jedno, jak dlouho trval. Pokud má hořká konec, není to nikdy příjemná zpráva. I proto, že letos k Vánocům nebudete vybírat dárky pro muže, jelikož nebude žádný, který by stál po vašem boku. Zároveň ale říkáme, že s každým koncem něco nového začíná a na pesimistické nálady není čas.

Důležité je rychle se oklepat


Ztratit partnera sice není nic příjemného, ale zároveň je na místě hledět dopředu a tak se z dané konkrétní ztráty rychle oklepat. Buďte smutná jenom pár dní, po kterých si uvědomíte, že jste sebevědomá sexy žena, která nemá problém najít někoho nového.

online seznámeníZkuste internet


Doba, kdy se lidé seznamkám smáli, je dávno pryč. Žijeme v rychlé a moderní době a klasické formy seznamování už nefrčí. Kdo hledá dokonalý protějšek, ten volí online sezámení. Důvody, proč byste se i vy měla vydat právě touto cestou, jsou celkem zajímavé a rozhodně můžeme říci, že i rozmanité. Tato forma hledání partnera je:

    • Rychlá a jednoduchá.
    • Bezpečná a diskrétní.
    • Velmi úspěšná.


Víte, koho a proč hledáte?


Je třeba si uvědomit, co je vaším cílem a co hledáte. Má to být jenom kamarád na volné chvíle? Nebo hledáte nezávazné intimní povyražení? Či je vaším cílem vážný vztah? Když hledáte ty pravé a osvědčené tipy jak se seznámit, je hned na počátku rada spojená s tím, že musíte mít jasno v tom, co a koho hledáte. Podle toho zvolíte jak samotnou seznamku, tak i případně kategorii seznámení.

Buďte svá a nepůsobte zoufalým dojmem


Pokud chcete, aby vaše seznámení mělo úspěch, doporučujeme ještě další dvě pravidla. Snažte se být svá a nepřetvařujte se. Dále nezapomeňte na to, že potenciální partnery příliš nezajímají ženy, které působí příliš zoufalým dojmem a které dávají příliš okatě najevo, že se ještě nedostaly z předchozího vztahu. To jsou věci, které mohou muže vašich snů odradit už na prvním rande. Pozor na to.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Co hledáme to většinou dostaneme, že to na poprvé nedopadne je bohužel jen špatná zkušenost někdy postačí změna úhlu pohledu a mít důvod jít dál.
Obrázek uživatelky
profil
to bývá však i naopak...
Obrázek uživatelky
profil
Možná někdo ma štěstí v seznamování se po internetu, ale často jsou tam muži zadání, kteří chtějí jen povyražení, “zoufalci”, kteří už neví kudy kam Smajlík. Dle mého názoru, “normální chlap” se objeví úplně neplánovane v nejméně očekávanou dobu Smajlík a i bez toho, abych tomu šla naproti...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles