Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když se řekne Kluci v akci

18. 12. 2008 | Televizní tipy

Když se řekne: „Kluci v akci“, mnohým z nás se vybaví pohled na dva –docela obyčejné – mladíky, kteří se rošťácky usmívají do kamery a bravurně nám týden co týden předvádí, co je to správné kuchařské řemeslo.

 

Kde se vzali Kluci v akci?

Známý a divácky úspěšný pořad o vaření Kluci v akci byl poprvé odvysílán 5.9.2005. Od té doby kluci dospěli. Dnes předvádí své kuchařské umění stejně lákavě a navíc s větší profesionalitou. Důkazem toho je stálá přízeň diváků a již čtyři vydané knihy plné fantastických receptů „Kluků v akci“.

 

Jak jim to klape?

Pojetí každého dílu Kluci v akci je vždy jiné – jednou s námi kluci vaří speciality na Sv. Valentýna, jednou nás provedou kouzlem indické kuchyně… A jakmile přijde další rok (a další Sv. Valentýn, Vánoce…), tématika některých dílů se zopakuje – ovšem pokaždé s jiným, podobně inspirativním názvem.

 

Kluci v akci

Kluci v akci přímo

















Žádná „snobárna“

Různé televizní kanály odvysílaly různé kuchařské pořady. Ale řekněme si na rovinu – málokterý z nich byl skutečně podařený a taktéž pouhá hrstka se mohla pochlubit recepty, které si může dopřát například i student. Kluci v akci se snaží držet při zemi a výběrem receptů a surovin dokáží potěšit nás i naši peněženku. A dělají-li skutečnou specialitu, ingredience na ni se dají sehnat bez větších obtíží.

 

A tak se díky Klukům v akci a jejich pestrému výběru receptů z kuchyní celého světa může přiučit zkušená kuchařka a stejně dobře také úplná začátečnice. Kluci nás přípravou receptů provedou vždy krok za krokem a nezapomenou nám prozradit ani tajné tipy odborníků.

 

Co říci závěrem? Kluci v akci nás zkrátka baví. Přinesli do pořadů tohoto typu trochu méně noblesy a mnohem více lidskosti.

 


 

Vydané kuchařky pořadu Kluci v akci:

Lechtivé vaření-láska začíná v kuchyni

Kluci v akci vydali: Jak chutná Andalusie - „fenomenalmente“

Nová kuchařka Kluci v akci 3

Nová kuchařka Kluci v akci 4


 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Občas se na tento pořad dívám, líbí se mi celkově a kluci jsou nejen šikovní, ale i zábavní
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda