Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…

20. 06. 2018 | Domácnost
-Komerční sdělení-

….s  vychytávkami značky Tefal se budete na žehlení těšit.


Podle průzkumů se prý žehlení věnujeme v průměru hodinu týdně. Ale každá hospodyňka ví, že praxe je trochu jiná a těch hodin u žehlicího prkna stráví o mnoho víc. Ovšem nemusí to být jen únavná povinnost.

TEFAL





TEFAL Access Steam


TEFAL Access Steam


Nezbytným šikovným pomocníkem do domácnosti je ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam – účinně a rychle odstraní veškeré záhyby, pachy, a ještě zvládne oblečení dezinfikovat díky páře. Nepotřebujete žehlicí prkno, čímž šetříte místo a čas s jeho obvyklým rozkládáním.
Tefal Access Steam se prodává
TEFAL Instant Control
za doporučenou cenu 1990 korun.



TEFAL  Instant Control


Značka Tefal nově nabízí napařovač oděvů Instant Control, který díky unikátnímu patentovanému systému Press & Steam nabízí rovnou plochu, proti níž lze oděvy také žehlit. Vhodné pro použití před odchodem do práce či do společnosti nebo pro uhlazení náročných kousků oblečení. Jako pomocníka jej oceníte v kanceláři před důležitou schůzkou!
Doporučená cena je 4 499 korun.


TEFAL Pro Express UltimateTefal Pro Express Ultimate


Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate (GV9581) je supervýkonným partnerem pro každodenní žehlení. Sofistikovaná technologie vám zaručí perfektní výsledky a dokonalou, 100% hygienickou péči o vaše prádlo. Dvojí systém odvápnění prodlužuje životnost parního generátoru a zabraňuje vzniku skvrn. Žehlení je velmi komfortní, rychlé a účinné díky maximální distribuci vysokotlaké páry, žehlit můžete prádlo i ve vrstvách. Ergonomický design pro snadné a bezpečné přenášení vám usnadní manipulaci.
Doporučená cena je 10 999 korun.


projekt Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let
Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.


www.tefal.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…:

Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…
Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…
Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…
Kéž by šlo všechno vyžehlit tak hladce…
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
S Tefalem jsem moc spokojená - mám léta napařovací žehličku, ale starší model. Každý šikovný pomocník v domácnosti šetří čas. Žehlení je jedna z činností která je nezbytná pokud není sušička.

Stojí za zvážení jako dárek k narozeninám popř. k vánocům.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles