Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kiwiland - Maoři

5. 09. 2019 | Televizní tipy
Dobrodružství Karolíny na její cestě napříč Novým Zélandem a co zažila při objevování pěti různých tváří tohoto okouzlujícího souostroví. Pořad Kiwiland – Maoři připravila M. Nešlehová (Premiéra)

Karolína Kočí je novinářka, moderátorka, ale také vášnivá cestovatelka a kronikářka. V pětidílném cyklu procestuje Nový Zéland – vzdálenou zemi, která je nejen nádherná a v každém svém záhybu romantická, ale umí být také tvrdá, svým cestovatelům nedává nic zadarmo. Karolína celý Zéland projezdí autem, na lodi i pěšky, aby si splnila pětici snů: doufá, že pozná původní obyvatele, nefalšované Maory.

V pořadu Kiwiland – Maoři uvidíte, že se chce setkat i s novozélandskými osadníky, kteří zemi připojili k území Jejího Veličenstva, ale i k těm, kteří dodnes chovají na ostrovech ovce nebo pěstují víno a Kiwilanddalší plodiny. Půjde po stopách horníků, zlatokopů a dalších dobrodruhů, kteří na Zélandu snili o tom, že pohádkově zbohatnou. Doufá, že potká živé delfíny a jiné čtyřnohé obyvatele. Ovšem má i v úmyslu najít unikátní místa, kde se na Zélandu v minulosti natáčely ty nejslavnější filmy.

Kiwiland – Maoři můžete sledovat 5. 9. 2019 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kiwiland - Maoři:

Kiwiland - Maoři
Kiwiland - Maoři
Kiwiland - Maoři
Kiwiland - Maoři
Kiwiland - Maoři
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !