Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kladno chystá na tento víkend městské oslavy

30. 08. 2007 | Kultura

Tradiční městské oslavy chystá město Kladno. Akce s názvem „Dny města“ se uskuteční o nadcházejícím víkendu 1. až 2. září na městském stadionu Sletiště v Kladně. Nabídne návštěvníkům trhy, pouť i občerstvení. V rámci sobotního koncertu mimo jiné vystoupí pražská skupina PRECEDENS se zpěvačkou Bárou Basikovou.


V sobotu 1. září se uskuteční od 10:00 hodin turnaj v malé kopaná „O pohár paní Poldi“. Následuje vystoupení skupiny KÁBÁT REVIVAL BAND, zpěváků Heleny Zeťové a Davida Spilky.


Koncert skupiny PRECEDENS začíná v 19:15 hodin. Zajímavostí je, že tento den výjimečně s kapelou vystoupí kytarista Petr Henych. Ten v kapele dříve několik let působil, v současné době je kytaristou Čokova BYPASSU a nedávno vydal svůj sólový kytarový projekt nazvaný "Na vlastních rukou".


Kytarista Petr Henych

Od 21:00 hodin následuje vystoupení kapely BUTY. Chystá se také večerní ohňostroj s historickou a scénickou skupinou VISPERA. Moderátorem dne bude Dan Adam.


V neděli si přijdou na své v Kladně také milovníci dechové hudby. Čeká na ně vystoupení kapel KLADENKA a KLADENSKÉ HELIGONKY. Návštěvníci uvidí ukázky bojových umění či street dance v podání skupiny R.A.K. Vystoupí opět historická skupina VISPERA s divadelní parodií „Staré pověsti české“ či jazzová kapela BACK SIDE BIG BAND. Zajímavým zpestřením bude také vystoupení Základní umělecké školy Kladno Bezděkov, které předvedou své pěvecké číslo. Tento den se o moderování v Kladně postará Honza Lukavský.


Pro děti organizátoři přichystali dětský koutek COOKWARE s čokofontánou. Těšit se zájemci mohou také na autogramiádu hokejistů HC Kladno. Vstupné činí 40 korun.


Časový rozpis akce naleznete na webových stránkách města Kladno.



Zdroj: www.jhpublish.com

ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !