Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit

29. 01. 2018 | Krása
-Komerční sdělení-

V zimě přecházíme z mrazu do silně vytopených místností, anebo naopak trávíme hodiny v klimatizovaném letadle, abychom se dostali do teplých krajů. Ať už tak či tak, výsledkem je, že pleť trpí extrémně suchým vzduchem a v důsledku toho se stává citlivější.

Svědí, pálí, je začervenalá, někdy se na ní mohou i tvořit suché šupinky. Celkem dlouho pak trvá, než se pleť zase vzpamatuje a vrátí do normálu.

Důležité tedy je soustředit se nejen na rychlou vzpruhu, ale také na prevenci. Snadno s tím pomohou následující tři kroky.

MARK face


První pomoc


Ideální je mít neustále u sebe produkt, který pleť kdykoli během dne osvěží a vyživí pokaždé, když cítíte, že je lehce napnutá. Ideální k tomu jsou termální vody z lékárny, anebo přírodní pleťová voda ve spreji MARK face water, která se navíc vyrábí ve dvou provedeních - damašková růže bojuje také s příznaky stárnutí, neroli zase čistí pokožku od škodlivých látek, které rovněž zapřičiňují zvýšenou citlivost kůže.






MARK face water Neroli

Maximální výživa


Velkým trendem současnosti jsou oleje, které spousta žen pomalu mění za běžné krémy. Proč? Jednak bývají v šetrnější, přírodní variantě, a jednak přinášejí pleti vše, co potřebuje, aby ustála veškeré změny teplot a prostředí. Skvělou hydrataci i regeneraci pleti přináší olejové sérum MARK organic oil Lemongrass. Pokud potřebujete osvěžit a vrátit pleti pružnost, zamilujete si sérum MARK organic oil Coffee. Díky roll-onu se velmi snadno a rychle nanáší, a dá se používat také lokálně. Další skvělý pomocník pro ranní rituál i přes den do kabelky.

Rychlá náprava


Pokud už počasí a klimatizace na vaší pleti napáchaly nějaké škody, rychle to napraví kvalitní peeling, který ji zbaví odumřelých kožních buněk a ještě vyživí. Skvěle funguje MARK Coffee Original, který lze použít na tvář i tělo. Pokožka po něm zůstává krásně hebká, hydratovaná, dlouhodobě vyživená a navíc hezky voňavá.

Nezapomeňte peeling nechat chvíli působit - tak se z něj uvolní všechny účinné látky, a o to krásnější pleť bude. Ne každý také ví, že peeling by se měl provádět také před nanášením pleťových masek. Krásně pleť totiž připraví, a ta potom mnohem snadněji absorbuje všechny příznivé účinky masky, na kterou byste v tomto období rovněž neměli zapomínat, a to alespoň jednou týdně.
Mark Scrub peeling

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit:

Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit
Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit
Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit
Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit
Klimatizace a topení pleti škodí: Jak se bránit
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !