Měsíc duben je respektován jako měsíc, který má nárok na své vrtochy. Přes doznívající rozmary zimy se jaro hlásí k životu a v kuchyni nás čekají změny v podobě rozmanitější stravy i bohatšího výběru čerstvých surovin.
Inspirujte se aprílovým menu podle Filipa a Ondřeje v pořadu Kluci v akci ze dne 11. 4. 2015.
Chřestovo-špenátový mousse s křepelčím vajíčkem, marinovaným chřestem a řeřichovým pestem můžete zvolit jako lahodný předkrm. Nebo dáte přednost telecímu tataráku s bylinkami a muškátovou majonézou? Hlavním chodem bude konfitovaná jehněčí kýta s jarní nádivkou a dýňovými semínky.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 11. 4. 2015 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize