V Praze kulinářské umění a talent potvrdil v restauraci Flambée. V současné době působí jako šéfkuchař v průhonické Sokolovně, kde je kladen důraz vedle kvality i na nutriční stránku podávaných jídel. Současně je tamtéž šéfkuchařem Gourmet clubu Grenier.
Doušova jídla nesou osobitý charakter, každý krok v jeho vaření má smysl. Důkazem dobře odváděné práce je i dlouhodobě stálý tým kolegů jak v kuchyni tak v restauraci. Jaké dobroty nám Ladislav Douša připraví v pořadu Kluci v akci ze dne 30. 5. 2015?
Bude to grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem, karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem a pečené farmářské kuře s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 30. 5. 2015 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize