Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kluci v akci 7. 3. 2015

7. 03. 2015 | Televizní tipy
Jídla oblíbená po celém Česku v pořadu Kluci v akci ze dne 7. 3. 2015.

Hermelín – český sýr s bílou ušlechtilou plísní na povrchu je obdobou francouzského sýru camembert. Hermelín získal své označení v Československu v 70. letech minulého století. Z tohoto výtečného sýru tehdy vznikl recept na lahodný salát, který od té doby patří mezi pochoutky studené kuchyně.

Filip s Ondřejem z pořadu Kluci v akci ze dne 7. 3. 2015 k salátu upečou výtečné domácí banketní pečivo – bulky, rohlíčky i houstičky.

Kluci v akci 7. 3. 2015Další tradiční českou lahůdkou je segedínský guláš, dle původní receptury z vepřového plecka a libového vepřového bůčku, jehož podstatnou součástí je kysané bílé zelí a mletá sladká paprika, to vše je zjemněné smetanou.

Kde se v Česku vzal výtečný guláš s názvem podle maďarského města Szegedu? O domněnkách jeho vzniku si povíme a ke guláši uvaříme poctivé domácí houskové knedlíky.

V dalším pokračování barové školy s Davidem Neumannem v pořadu Kluci v akci ze dne 7. 3. 2015 připravíme tradiční Manhattan a Malayan koktejl.

Pořad Kluci v akci můžete sledovat 7. 3. 2015 od 18,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !