Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kobra vás uštkne po přečtení prvních řádků

26. 04. 2017 | Knižní tipy
Název: Kobra
Autor: Meyer, Deon
Překlad: Jakub Kalina
Nakladatelství: Moba
Rok vydání: 2017
Počet stran: 424 stran
Cena: 199 Kč

Krveprolití v penzionu poblíž Franschhoeku musí mít na svědomí profesionální vrah – tři oběti, tři přesné zásahy do hlavy. Nevysvětlitelná rytina plivající kobry a zběsilý mediální kolotoč nejsou to jediné, co detektiva Bennyho Griessela od Jestřábů hodně zneklidňuje.

Ukázka z knihy Kobra:


Poslední věc, kterou Benny Griessel potřebuje, jsou problémy. Touha sáhnout opět po láhvi ho nutí lhát kolegům i svému sponzorovi u Anonymních alkoholiků. A stěhování k Alexe nebyl nejlepší nápad.

Kobra

Krvavá lázeň v penzionu poblíž Franschhoeku je prací profesionála - tři oběti, tři perfektní zásahy do hlavy. Nevysvětlitelná rytina plivající kobry a zběsilý mediální kolotoč nejsou to jediné, co Bennyho Griessela od Jestřábů hodně zneklidňuje.
 
Navíc, dva z těch mrtvých vypadají nejspíš na armádní typy. Možná ze speciální jednotky….nebo přízraky.

To je PROBLÉM.

Dolů chodbou, v poslední ložnici napravo jsou známky zápasu a příliš mnoho důkazů svědčících o únosu.  Pravděpodobně cizince.

To je VELKÝ PROBLÉM.

Pas je falešný. Britský konzulát rozehrál špionážní hry a ten stejný profesionální zabiják si zařádil při přestřelce v Kapském městě. Státní bezpečností agentura si chce převzít případ a jednotka Jestřábů musí dopadnout velmi obratného, chytrého a zatím nepolapitelného kapsáře, aby zachránili vlastní čest ...

To je OBROVSKÝ PROBLÉM.

A čas se krátí...

O autorovi knihy Kobra:


Jihoafrický spisovatel Deon Meyer je autorem mnoha knižních thrillerů a také několika filmových a televizních scénářů, které píše ve svém rodném jazyce, ač na Potchefstroom University for Christian Higher Education vystudovala angličtinu a anglickou historii. V 80. letech pak pracoval jako reportér pro magazín Die Volksblad a později začal pracovat jako textař v reklamě. V 90. letech se pak stal uměleckým ředitelem Sanlam‘s Publicity department a poté začal podnikat na vlastní pěst v oblasti managementu virtuálních komunikací. Je pak také autorem několika knih, mezi něž patří například „Ďáblova hora“, „13 hodin“ nebo „Zajatci smrti“.


Tuto knihu Kobra koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Moba.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tenhle žánr nemusím....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles