Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Tvrdohlavá Sheila a vystresovaná Pepina

25. 01. 2020 | Televizní tipy
Premiéra čtvrté řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Tvrdohlavá Sheila a vystresovaná Pepina I. Macharáček (Premiéra)

Sheila je na první pohled roztomilá fenka plemena čau-čau. Na ten druhý je však jasné, že i když jí lidé ani psi nedělají problém, s posloucháním povelů už to tak jednoduché není. Majitelka Veronika je v rizikovém těhotenství a přemýšlí, jak bude dítě vychovávat s neposlušným psem. Sheila je nezvladatelná na vodítku, neposlouchá povely své majitelky a občas vůči ní bývá i agresivní. Ruda Veronice doporučuje, aby povely neopakovala a volila je správně. Musí být s vodítkem důsledná a lépe pracovat s vedením doteků.

Kočka není pesV pořadu Kočka není pes - Tvrdohlavá Sheila a vystresovaná Pepina navštívíme i obec Stráž nad Nisou, kde na nás čeká pětatřicetiletá Jana, majitelka kočky Pepiny. I ona čeká přírůstek do rodiny, a právě proto potřebuje tak akutně pomoct se svojí kočkou. Pepina útočí na kočku Ťapinu a díky neurologické poruše se točí dokola a také značkuje po celém bytě. Jana by chtěla své kočce pomoct, ale neví, kde začít.

Klára má jasno. Jana by měla co nejdříve v bytě umístit více kočičích záchodů a změnit druhy podestýlky. Důležité je zavírat dveře na verandu a zvýšit Pepině aktivitu. Vše ovšem až po návštěvě veterináře. Úkoly na obou stranách jsou opět velmi konkrétní. Budou tentokrát po měsíci Klára s Rudou spokojeni?

Kočka není pes - Tvrdohlavá Sheila a vystresovaná Pepina můžete sledovat 25. 1. 2020 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !