Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Úzkostná Doui a divoký Garfield

16. 03. 2019 | Televizní tipy
Premiéra třetí řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Úzkostná Doui a divoký Garfield J. Mádle a I. Macharáček (Premiéra)

Jiří bydlí v poměrně malém pražském bytě s kocourem Garfieldem a spoustou zvířátek. Jiří je totiž kouzelník a králíci a holubi jsou součástí jeho kouzelnických triků. Garfield na ně útočí, protože mu v bytě překážejí. Ochranu teritoria samozřejmě dává najevo i jiným způsobem. Močí po celém bytě. Klára přijíždí k Jiřímu a již mezi dveřmi vidí pěkný zvěřinec. Upozorňuje Jiřího na Garfieldovy lovecké pudy, protože to byl původně kocour venkovní. Obává se hlavně o holuby.

Kočka není pesV pořadu Kočka není pes - Úzkostná Doui a divoký Garfield doporučuje kocourovu kastraci pro jeho zklidnění. Další úkoly se týkají hlavně dezinfekce označkovaných míst. Vzhledem k času pana Jiřího doporučuje i pravidelné procházky, které se Garfieldovi vysloveně líbí. Na nich vybije svoji přebytečnou energii. Psí příběh dnes patří fence Doui, kterou si mladá herečka Sandra vzala ze záchytné stanice. Už několikrát měla Doui různé páníčky, ale vždy byla po čase vrácena. Sandra bydlí se sedmiměsíčním synem a přítelem v bytě, který je pro Doui strategickým útočištěm.

Když rodina odejde, fenka je vystresovaná a hlasitě po celou dobu samoty naříká. Venku se příšerně bojí a hystericky štěká na všechny psy. Sandra ji hrozně lituje. Ruda vítá Sandru, pouští chůvičky a hned má jasno. Doui je bázlivá hysterka a panička jí moc nepomáhá. Sandra musí nastavit pravidla. Je třeba Doui naučit základní povely a začít ji socializovat. Úkoly jsou jasné. Uvidíme, zda bude měsíc na nápravu stačit.

Kočka není pes - Úzkostná Doui a divoký Garfield můžete sledovat 16. 3. 2019 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !