Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompletní příručka přežití pro holky

19. 12. 2018 | Televizní tipy
Název: Kompletní příručka přežití pro holky
Autor: Christina De Witteová
Překlad: Vanda Senko Ohnisková
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 21. 11. 2018
Formát: 140x210 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 260 stran
Cena: 194 Kč

O lásce, image, škole a hlavně o tom, jak zvládnout život v pohodě. Můžů přežít jenom na pizze? Je opravdu nutné se holit? Můžu se oblékat, jak chci? Čtivý, vtipný a neotřele ilustrovaný průvodce životem pro dospívající dívky je výjimečný v mnoha ohledech.

Christina De Witteová sama teprve nedávno oslavila dvacáté narozeniny, takže si ještě velmi dobře pamatuje, jak může být dospívání náročné. Proto jsou její rady a doporučení konkrétní, srozumitelné a praxí prověřené – autorka dobře ví, o čem mluví, protože si vše prožila na vlastní kůži – a navíc to není tak dávno.

Kompletní příručka přežití pro holkyVe své knize se věnuje všemu podstatnému, co dnešní dospívající dívky tolik řeší – od závažných témat, jako jsou přátelství, láska, vztahy v rodině, genderové otázky, šikana ve všech podobách či tlak vrstevníků i rodiny, až po aktuální otázky spojené s životním stylem a image.

Christina a její komiksové alter ego Chrostin zdůrazňují, že není třeba podléhat nerealistickým společenským normám týkajících se ženské krásy, a podněcují mladé čtenářky, aby rozvíjely svou jedinečnost a sebevědomou osobitost.

O autorce knihy

Kompletní příručka přežití pro holky:


Christina De Witteová začala kreslit komiksy na umělecké škole, ale byla kritizována pro jejich „dětinskost“. I přes tuto negativní kritiku si šla dál za svým snem kreslit webkomiks a za nějakou dobu se zrodila Chrostin, její alter ego. Žije v malém městečku v Belgii se svým dědečkem, otcem a bratrem.

Tuto knihu Kompletní příručka přežití pro holky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kompletní příručka přežití pro holky:

Kompletní příručka přežití pro holky
Kompletní příručka přežití pro holky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !