Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konec výmluv a hurá na brusle

1. 02. 2018 | Fitness
-Komerční sdělení-

Říkáte si, co s víkendem, když je venku ještě pořád hrozná zima a člověku se prostě nic nechce? Všechny díly seriálu už jste zvládli shlédnout minulý víkend, tak co teď? Dnešek přináší tipy, kde si v Praze zabruslit na venkovních kluzištích přímo pod širým nebem a provětrat všechno to oblečení co jste dostali k Vánocům. A jestliže nemáte své vlastní brusle, nevadí. Na většině kluzišť vám je rádi půjčí. Tak konec výmluv a hurá ven!

Bruslí se venku i na střeše!


Kluziště na Františku
Tenhle plácek patří k nejznámějším místům v Praze vůbec. Na ploše o rozměrech 40 x 20 metrů si můžete přijít zařádit celý týden, včetně víkendů. K dispozici je zde půjčovna bruslí i s možností nabroušení těch vlastních. Areál najdete jen kousek od nemocnice, ale pro jistotu jezděte opatrně. 😊

Bruslední venku i na střešeVeřejné kluziště pod Žižkovskou věží

Plochu najdete přesně tam, kde jeho název napovídá. Tedy v areálu Ice Parku - restaurace Miminoo, kde můžete posedět jak nad dobrým jídlem, tak nad hrnkem horkého punče.

Kluziště na střeše galerie Harfa
I letos Galerie Harfa provozuje na své střeše uměle vytvořené kluziště, určené pro veřejné bruslení. Bude v provozu až do března a zabruslit si tady můžete i večer, zpravidla v Sobotu. Výhodou je zejména to, že se nachází na stejném patře jako občerstvení a spousta dobré kávy.


Bruslení u Kulaťáku
Mobilní kluziště najdete na Vítězném náměstí. Pyšní se rozměry 18×25 metrů a nachází se zde půjčovna bruslí i spousta stánků s občerstvením. K dispozici Vám bude až do konce Února.

Kluziště kasárna Karlín
Kluziště u kasáren Karlín otevřeli teprve v roce 2017, a od té body se tam na ploše 30x15 metrů, bruslí o sto šest. Navíc je zde vždy doprovodný program pro malé i velké.

Kluziště na Letné
Ptáte se, kde najdete jednu z největších ploch v Praze? Tak to hurá na Letnou, kde na vás čeká 40x20 metrů velká plocha. V areálu je půjčovna, stánky s občerstvením, převlékárna a nechybí ani doprovodný program.

Centrum Černý Most
Novinkou letošní zimy je otevření kluziště na střeše dalšího nákupního centra, kde můžete bruslit až do konce března, každý den od 9:00 -21:00 hod.

wellness a relaxaceTeď už si jen stačí vybrat tu nejbližší lokalitu, kam se svými ratolestmi vyrazit. Vrátit se na chvilku do let minulých a ukázat jim, jak se to dělalo za nás. Jestli však neholdujete zimním sportům a z té spousty lidí vás spíš bolí hlava, máme eso v rukávu. Co takhle si jít užít teplo 4 stěn, vůni dřeva, vany plné bublinek a na chvilku vypnout od všech starostí a venkovního hluku do salónu, kde se o vás postarají ti nejlepší z nejlepších.

Výběr necháme na vás, a my si jdeme brousit ostří na ty piruety.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
25. 03. 2018 20:53 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
25. 03. 2018 20:50 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
25. 03. 2018 20:46 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
25. 03. 2018 20:52 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
25. 03. 2018 20:46 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
k beranovi přiskákal i zajíc
Obrázek uživatelky
profil
2xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já taky stále hledám berany, teď konečně první zajda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles