Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konečně hotel, kde mají děti opravdu rádi

18. 08. 2008 | Výchova
Přemýšlíte o dovolené s miminkem, prckem, špuntem, drobečkem … zkrátka s Vaším milovaným následníkem trůnu, který má již nyní své nároky, ze kterých se za žádnou cenu neslevuje, ba právě naopak? Hledáte vhodné místo, kde by Vaše miminko či menší dítě nebylo nikomu na obtíž, a kde by měli vše potřebné pro strávení pohodové rodinné dovolené?
Možná pro Vás máme to pravé řešení! Miminka a drobotina všeho druhu jsou u nás váženými hosty, a jsme na ně dobře zařízení. V našem hotelu na Šumavě  s příjemnou rodinnou atmosférou najdete vše, co pro pobyt s  dětmi potřebujete. A navíc - až 2 děti do 10 let budou s Vámi bydlet zcela zdarma.  


Abychom ještě lépe pokryli potřeby rodin s dětmi, otevřeli jsme v bezprostředním sousedství hotelu v budově bývalé mateřské školky dětské centrum (Centrum volného času Šumava 2000). Centrum je otevřeno téměř celoročně, a spolu se službami hotelu nám umožňuje nabízet rodinám opravdu jedinečné komplexní zázemí a servis, a to i v době, kdy počasí zrovna nepřeje.
Aparthotel ŠumavaSoučástí centra jsou vnitřní prostory s krásnou hernou 100m2, výtvarná dílna, místnost na promítání pohádek, nová tělocvična - zrcadlový sál (cca 53 m2) s výhledem a přímým vstupem do velké zahrady a samozřejmě sociální zázemí včetně malé jídelny s mikrovlnkou, jídelní židličkou, přebalovacího pultíku či nočníku pro nejmenší. V upravené oplocené zahradě o velikosti přes 1400 m2 je horolezecká stěna s několika lezeckými trasami a velkou skluzavkou (5m), trampolína o průměru 4m s ochrannou sítí, 2 pískoviště s hračkami, houpací síť, chýše baby Jagy, velmi pěkná dřevěná terasa s posezením pro rodiče s možností dát si kávu nebo jiný nápoj.....  Podívejte se na malou fotogalerii, abyste si udělali obrázek o tom, co nabízíme. Centrum je otevřeno i pro veřejnost, ale pouze hosté hotelu mohou využít zvýhodněné permanentky s neomezeným vstupem (vstupné je velmi rozumné a platí jen děti).

Kromě individuálních pobytů nabízíme po celý rok také speciální rodinné pobyty se zajímavým dopoledním i odpoledním programem pro děti. Za 4 roky zkušeností s těmito programy jsme již vytvořili stálý tým kvalitních spolupracovnic, a proto je náš dětský program opravdu lákavý a pestrý, od spousty her, cvičení, výtvarných projektů až po poznávání šumavské přírody, zvířátek, výletů a dalších aktivit.  Za děti přebíráme v době programu plnou zodpovědnost, takže si rodiče mohou v době programů alespoň trochu odpočinout podle svých představ.

Aparthotel ŠumavaVybrat si můžete například Dětský týden v termínech 21.-26.9. a 12.-17.10.2008 , Adventní pobyt od 30.11. do 5.12.2008 nebo Podzimní prázdniny s programem i pro větší děti,  v zimě vřele doporučujeme Lyžařskou školku pro děti od 3 let s odpoledním programem.
Právě v těchto dnech jsme začali v sekci last minute nabízet individuální pobyty -  podzimní dovolenou s dětmi za výhodné ceny.

S koncem léta Vás chceme upozornit také na možnost strávení příjemné zimní dovolené na horách. Moderní lyžařský areál s umělý zasněžováním a velmi pěkným hřištěm pro výuku lyžování malých dětí je jen 5 minut od hotelu. Svah na sáňkování a první lyžařské krůčky je 200m nad hotelem, sáňky a boby si u nás můžete půjčit zcela zdarma….

Bydlet u nás budete v komfortních studiích či apartmá s vlastní koupelnou, TV/SAT, telefonem, přípojkou na internet a plně vybavenou kuchyňkou (lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, dvojvařič, nádobí) s jídelním koutem. Pro malé špuntíky jsou připraveny zdarma dětské postýlky s povlečením, jídelní židličky, vaničky, stoličky pod umyvadlo či elektronické chůvičky, a to v dostatečném množství, aby se dostalo na všechny….
Aparthotel ŠumavaV jídelně, kde se podává snídaně formou bohatého bufetu s nabídkou i pro nejmenší děti, je k dispozici malý dětský koutek,  na recepci si můžete zdarma půjčit různé dětské hry, knížky a pastelky. 
Miminka i malé děti u nás můžou do sauny (teplotu sauny nastavíme podle přání),  vířivky (vodu denně vyměňujeme) nebo léčivé parní lázně s eukalyptem, stejně jako do venkovního solárně vyhřívaného bazénu; koupací plenky můžete koupit na recepci.
Když Vaše miminko spinká, můžete kromě lobby využít také prostory naší společenské místnosti (jídelny) - k dispozici je zde velkoplošná TV, video, DVD (filmy pro malé i velké lze zapůjčit zdarma na recepci). Sportovněji založení rodiče si mohou půjčit kvalitní horská kola, a k nim i dvě pohodlné dětské sedačky zn. Hamax nebo vozík za kolo.
Na recepci pro Vás máme připravené různé výlety, vhodné i pro malé děti nebo miminka v kočárku, včetně mapek a popisu. Šumava je nádherná v každé roční době, a také mimořádně dobře přístupná. Díky velmi dobře značené síti turistických stezek, cyklostezek  a bílých stop pro běžkaře ve všech stupních obtížnosti si každý může najít to pravé, a pobyt na horách si opravdu užít. A po celodenním výletu přijde vhod kvalitní zázemí s nabídkou relaxace a odpočinku pro celou rodinu.
Večer můžete posedět  u krbu s pěknou knížkou a sklenkou dobrého vína nebo brouzdat internetem se šálkem kávy. Možná  zvolíte procházku klidným šumavským městečkem s obchůdky, cukrárnou, galerií, Muzeem Šumavy a Muzeem historických motocyklů, nebo oceníte služby kvalitní kadeřnice a pedikérky. V místě je i lékárna a dětský lékař.
Äparthotel ŠumavaNa recepci Vám rádi a ochotně poradíme, co opravdu stojí za vidění, jak se kam dostanete, pomůžeme naplánovat výlet na přání, zarezervujeme vybranou restauraci nebo si můžete vybrané jídlo objednat s donáškou přímo na pokoj. Domácí mazlíčky můžete přivézt s sebou – nejen ty plyšové!

Pro naše komplexní a vstřícné služby pro rodiny s dětmi jsme od Sítě mateřských center ČR získali v roce 2006 celostátní ocenění „Společnost přátelská rodině“ (s námi získala stejné ocenění ještě společnost IKEA CZ). Podrobné informace k tomuto ocenění naleznete na webu www.familyfriendly.cz.

Veškeré informace o pobytech s dětmi a o našich akcích pro děti naleznete na našich webových stránkách v sekci Dovolená s dětmi.

Podrobné informace o hotelu, nabídce našich služeb, cenově výhodných pobytových balíčcích a všech aktivitách, které můžete v hotelu nebo mimo něj provozovat, najdete na našich webových stránkách: https://aparthotel.sumava2000.cz/



Těšíme se na Vás! 

Best Western Aparthotel Šumava 2000, Kašperské Hory
Tel. 376 546 910  
E-mail: info@sumava2000.cz
www.sumava2000.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !