Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kosmetické triky, jak nejlépe zamaskovat unavenou pleť

18. 09. 2015 | Krása
Bohužel ne každý den se probouzíme vyspalé do krásy se svěží a odpočatou pletí. Jsou dny, kdybychom nejraději daly na všechny zrcadla v bytě deku, abychom nemusely vidět kruhy pod očima nebo unavenou pleť bez jasu. Naštěstí je zde mnoho rychlých kosmetických triků, která nás dokáží zamaskovat a vytvořit odpočatý a svěží vzhled.

Zrádné kruhy pod očima

Asi nejvíce negativní „pozornosti“ přitahují tmavé a výrazné kruhy pod očima. Těch se musíme zbavit nejdříve. Pro ty dámy, které kruhy pod očima trápí permanentně, je důležité dodržovat správný pitný režim, používat chladivé gely pod oči, nejlepší jsou ty, které mají i malý roll-on. Ten skvěle promasíruje jemnou kůžičku pod očima. Mějte při sobě také vždy krém na unavené oči, který můžete kdykoliv nanést i přes make-up. Na velmi opuchlé oči před nanesením make-upu dejte na pár minut vychlazené lžičky nebo chladící gelovou oční masku.

kosmetické trikyA teď k samotnému zakrytí. Důležité je mít kvalitní korektor. Nejpohodlnější jsou ty ve tvaru tužky. Pokud máte opravdu silné kruhy pod očima, použijte tuhé korektory. Barva by vždy měla být o odstín světlejší, než barva make-upu. Tmavý korektor kruhy spíše zvýrazní. Oční okolí musí být světlejší, tím získáte odpočatý a rozzářený dojem. Korektor nanášejte jemným vklepáváním a poté aplikujte jednotící make-up. Nakonec naneste rozjasňující korektory. Ty se hodí i k zvýraznění lícních kostí nebo k vymodelování tvaru nosu. Výborný a praktický je také rozjasňovač a krém proti kruhům pod očima v jednom.

Rozjasněte se

Po zamaskování kruhů pod očima byste měly ještě celkově rozzářit unavenou pleť. Skvělý trik je, když si do make-upu dáte malou kapku tekutého rozjasňovače. Pleť pak bude mít krásný svěží nádech. Na unavenou pleť jsou ideální také bronzery, které dodají tu pravou barvu a zamaskují vybledlou a unavenou pokožku. Za opravdovou hvězdu budete, když si na sebe nanesete bronzery s jemnými třpytkami. Zde ale opravdu opatrně, vše musí vypadat přirozeně. Nakonec aplikujte na lícní kosti a pod obočí trochu rozjasňovače, který krásně odráží světlo na pleti a dodá vám finální glamour look.

Zapomeňte na tmavou

Pokud zrovna nemáte svůj den, tak se to projevuje i na vašem výrazu. Zapomeňte proto na tmavé barvy (oční stíny, rtěnka, tmavé obočí) – tyto barvy, které jindy dodávají na výraznosti, tak ve špatný den spíše podtrhnou celkovou únavu. Volte světlé barvy v tělových nebo perleťových tónech. Skvělá volba je také jemně růžová. Nezapomeňte na růžovou tvářenku, která dodá na celkové svěžesti. Nalíčená pleť se, pokud nemáte extra mastnou pokožku, již nemusí pudrovat. V současné době je moderní přirozenost a svěží lesk, který při nanesení pudru ztratíte.

Zdroj, foto: Krasa.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !