Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kosmetický hit: Kyselina hyaluronová vdechne mládí vaší pleti

19. 08. 2014 | Krása
Bohužel žádná pokožka věkem nemládne. Zázračný elixír, který zaručí, že stále budete vypadat na dvacet let, zatím ještě nikdo nevynalezl, ale mít krásnou a svěže vypadající pokožku i po třicítce jde i se současnými kosmetickými trendy a nemusíte zrovna chodit pod skalpel.  Zaměřte se na kyselinu hyaluronovou, která dokáže s vaší pletí neuvěřitelné.

Kyselina hyaluronová
je přirozenou součástí našeho těla. Nachází se v mezibuněčné hmotě. Dokáže na sebe skvěle vázat vodu (pojme přibližně její tisícinásobek) a skvěle tak hydratuje pokožku. Působí proti volným radikálům a podporuje tvorbu kolagenu. Dříve se používala v medicíně především k ošetření při léčbě spálenin nebo pro rychlejší hojení jizev. Vyplňuje prostor mezi kolagenovými vlákny a zároveň působí jako jejich mazivo.

Kosmetický hit: Kyselina hyaluronová vdechne mládí vaší pletiDíky svým výrazným účinkům na obnovu a hydrataci pleti je také hojně využívaná v kosmetickém odvětví. Nejčastěji v podobě krémů a sér. Skvělá jsou především séra a čisté emulze, které na rozdíl od klasických krémů umí více proniknout do pokožky a posílit tak její přirozenou hydratační bariéru. K dostání jsou také make-upy nebo korektory, které obsahují výtažek z kyseliny hyaluronové. Jsou tak velmi hydratační a nevysušují pleť.

Jak na hluboké vrásky?


Pokud již máte viditelné vrásky např. kolem úst, je dobré uvažovat o tzv. výplňových materiálech, které jsou na bázi kyseliny hyaluronové. Aplikuje je injekčně kosmetická lékařka. Na rozdíl od pro tělo nepřirozenému botoxu neztratíte mimiku a výplň se v těle zcela vstřebá. Například nosoretní vrásky (tzv. nosolabiální rýhy), které trápí mnoho žen i mužů, se dají krásně minimalizovat kosmetickou výplní na bázi kyseliny hyaluronové.

Účinek výplňových materiálů přetrvává několik měsíců, poté se materiál postupně vstřebá bez následků.  Výplně se hodí také na zmírnění kruhů pod očima nebo na změlnění vrásek na čele. V kosmetice se též používá na tzv. mezoterapii. Jedná se o mikrojehličkovou metodou pro omlazení a stimulaci pleti. Výrazných vrásek vás nezbaví, ale krásně a hloubkově hydratuje pokožku.

Zdroj, foto: Krasa.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kosmetický hit: Kyselina hyaluronová vdechne mládí vaší pleti:

Kosmetický hit: Kyselina hyaluronová vdechne mládí vaší pleti
Kosmetický hit: Kyselina hyaluronová vdechne mládí vaší pleti
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !