Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?

6. 02. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Líbí se vám prvorepublikové koupelny? Tu pravou prvorepublikovou atmosféru vdechnou vaší koupelně speciálně navržené obklady a dlažby. Budete v úžasu, jak pomocí nich ve vaší koupelně budete při horké koupeli cestovat v době, která měla skutečnou noblesu a glanc. Podlahy se specifickými prvorepublikovými vzory vyniknou také v obýváku a vůbec kdekoliv v interiéru.

První republika. To byla v očích mnoha milovníků krásných věcí doba, která byla charakteristická tradiční prvorepublikovou módou. Období, kdy dámy chodily vždy perfektně upravené a pánové je zdravili smeknutím klobouku. Šarm a elegance této doby se odrážely i v prvorepublikových koupelnách a celých interiérech, kterým dominovaly obklady a dlažby s výraznými vzory. Pokud si chcete zařídit koupelnu ve stylu první republiky, myslete na to, že její krása se ukrývala v každém detailu – nejen v obkladech, dlažbách, ale i správně zvolených doplňcích.
MB Keramika


Atmosféru první republiky v koupelně navodí správně zvolené obklady, dlažby a doplňky.

První republiku připomenou


Doslova jako z filmu pro pamětníky vypadají retro obklady a dlažba retro obklady a dlažba Vanguard, které vaší prvorepublikové koupelně, obýváku či vstupní hale dodají tu pravou noblesu. Každý kus těchto retro obkladů a dlažeb působí jako jedinečná dekorace. Vybírat můžete z různých vzorů obkladů a dlažeb – od elegantních černobílých obrazců, přes motiv kostek s prostorovým 3D efektem až po historizující motivy. Počátkem 20. století se návrháři nechali inspirovat také při navrhování retro obkladů a dlažeb Tango. Například vzory na dlažbách jsou natolik výrazné, že se stanou pro každého návštěvníka vašeho prvorepublikového interiéru magnetem a nebude z nich moci spustit zrak. Protože vaše bydlení bude připomínat skutečný život za první republiky…
MB Keramika

Krása dlažby Vanguard vynikne nejen v prvorepublikové koupelně, ale také v obýváku či jídelně.

Prvorepublikovou dlažbu dejte i za krb či umyvadlo


Tak co, už se těšíte, až se ve vaší koupelně v prvorepublikovém stylu vydáte do dob minulých? Máme pro vás tip: Pokud se rozhodnete pro určitý vzor retro dlažby Vanguard či Tango, použijte jej také jako obklad na část zdi. Například za kuchyňský stůl v kuchyni, umyvadlo v koupelně nebo za krb v obýváku. Vaše prvorepubliková koupelna, kuchyně nebo obývák budou působit skutečně reprezentativně a na úrovni, jak se na první republiku sluší a patří.

MB Keramika

Dlažba Tango bude v prvorepublikovém interiéru hotovou pastvou pro oči…

MB Keramika

Když vzor dlažby v prvorepublikovém stylu použijete také na část zdi, výsledek bude vypadat jako designový skvost.

Koupelnu jako pro aristokracii vytvoříte s Valentinem


Hledáte ještě vznešenější obklady a dlažby, se kterými by si za první republiky zařídila koupelnu aristokracie? Zvolte obklady a dlažbu Crystal Marble od „královské“ značky Valentino. Mají kazetový tvar v imitaci mramoru v elegantní bílo-černé barevné kombinaci.   Je to ta nejelegantnější koupelna, jakou kdy značka Valentino navrhla. Tyto prvorepublikové obklady a dlažby nacházejí inspiraci v aristokratických vilkách z konce 19. století. Každý kus dlaždice působí tak, že je vytvořen ručně.

MB Keramika

Obklad a dlažba od značky Valentino ve vzhledu mramoru mají kazetový tvar.

Šlechtickou atmosféru podpoříte zámeckými obklady


Jako byste se u vás doma ocitli v nádherné prvorepublikové vile. Tak si budete připadat, když do vaší koupeny či obýváku použijete obklad a dlažbu obklad a dlažbu Tawriq se zámeckým vzorem. Z těchto obkladů a dlažeb by určitě byla nadšená i prvorepubliková šlechta. Obklad a dlažba působí velmi okázale a zároveň svěže. Vybírat můžete z modré či hnědé barvy a doplnit je dekory ve zlaté nebo stříbrné barvě… Chcete vaší provorepulikové koupelně dodat spíše venkovský nádech? Velmi zajímavě by v ní mohly vypadat retro obklady Gatsby v designu kachle.

MB Keramika

Takto vypadá vizualizace připravované prvorepublikové koupelny pro domácího mazlíčka na zámku Lenora na Šumavě. Koupelnu budou zdobit obklady Tawriq.

MB Keramika
Obklad Gatsby v designu kachle.

Koupelna jako ze starých fotografií? Dbejte na doplňky


Aby byl duch třicátých let minulého století ve vaší koupelně v prvorepublikovém stylu skutečně všudypřítomný, pečlivě vybírejte i sanitární keramiku. Nezapomeňte na retro baterie a pokud máte koupelnu dostatečně velkou, volte vanu do prostoru – ideálně na nožičkách. Pod umyvadlem může vaši prvorepublikovou koupelnu zdobit skříňka v dobovém stylu, na kráse ji přidá i zrcadlo v dřevěném, zlatém či stříbrném rámu, obrazy na zdích či květiny ve váze. Vaše koupelna bude vypadat jako ze starých fotografií. Přímo jako z oblíbeného seriálu První republika. Vypoví to o vás, že nejenže milujete staré dobré časy, ale máte i smysl pro styl a potrpíte na detaily.

MB Keramika

V koupelnách ve stylu první republiky vypadají hezky například vany na nožičkách…



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?:

Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
Koupelna ve stylu první republiky: Jaké obklady jí dodají půvab?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já bych rozhodně nepohrdla tou koupelnou pro domácího mazlíčka Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkná galerieSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles