Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koupili jsme Zoo - film dle skutečného příběhu

31. 03. 2012 | Novinky
Koupili jsme zoo je skutečný, vtipný a povzbuzující příběh o magické síle rodiny, která dokáže držet pohromadě tváří v tvář výjimečným podmínkám a situacím. Svobodný otec hledá způsob, jak znovu nastartovat chod své neúplné rodiny. Jako řešení zvolí stěhování do nově zakoupeného domu, jehož součástí je ale také Zoo, uprostřed níž stojí.

Zoo také poslouží jako další krok k novému životu, neboť otec se svými dvěma dětmi se rozhodnou obnovit zašlou slávu této uvadající zvířecí atrakce. A jejich snažení potřebuje nejen hodně práce, ale i optimismu a humoru.

Koupili jsme ZooHerec filmu Koupili jsme zoo Benjamin Mee (Matt Damon) je losangeleský autor novinových sloupků a příležitostný spisovatel dobrodružné literatury, který jako svobodný otec čelí problémům souvisejícím s výchovou dvou dětí.

Ve víře, že nový začátek a nový start pomůže obnovit pocity rodinné sounáležitosti, rozhodne se Mee opustit svoji práci a koupit starý venkovský dům s ohromnými pozemky a jedním speciálním bonusem – Rosemorskou zoologickou zahradou, kde žijí desítky zvířat, o které se stará chovatelka Kelly Foster (Scarlett Johansson) a její oddaný tým.   

S absolutně nulovými zkušenostmi, omezeným časem a minimálními financemi se Mee s podporou své rodiny a místní party vydá na těžkou cestu k znovuotevření zoo. Teď už Benjamin o dobrodružném příběhu nepíše, teď jedno takové dobrodružství žije. Film Koupili jsme zoo je rodinným snímkem, který však zaujme i ty nejmenší.

Premiéra filmu Koupili jsme Zoo
je naplánovaná na 12. 4. 2012!


Zdroj: Bontonfilm.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !