Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladu

4. 05. 2014 | Televizní tipy
Bazalka a levandule – bylinky, které v sobě skrývají indickou exotiku a středomořský temperament. Tato kombinace zaručeně vyžene z vaší hlavy i duše chmury, splín a špatnou náladu. Ponořte se v pořadu Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladu do koupele vylepšené levandulovým výluhem a dejte si bazalkový drink.

Osmý díl pořadu Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladu vám přinese dobrou náladu, a to doslova a do písmene. Simona se totiž vypraví na výzvědy do centra historického Českého Krumlova, aby pro vás získala recept na báječný bazalkový drink.

Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladuPodle kuchařky Evy Francové z pořadu Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladu je důležité začít den výbornou snídaní, kterou je ovesná kaše s ovocem, oříšky a medem.

Relaxační koupel s bylinkami vám doporučí MUDr. David Frej z centra ajurvédské medicíny v Praze. Tam se dozvíme i spoustu zajímavostí o tomto nejstarším léčebném systému na světě.

Kouzelné bylinky - Pro dobrou náladu můžete sledovat 4.5. 2014 od 18,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !