Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kouzelné šátky oživí váš vzhled nejen v zimě

8. 09. 2010 | Pro ženy

Šátky jsou součástí šatníků téměř každé ženy. Že zrovna v tom vašem chybí? Tak to je nejvyšší čas takovou chybu napravit. Se šátky různých velikostí, vzorů a barev můžete totiž vytvořit úžasné kombinace, doladit svůj model nebo zamaskovat drobné či větší nedokonalosti. Nevěříte? Tak si přečtěte následující článek.


Starodávný Egypt


Na první pohled se může zdát, že šátky jsou vynálezem současnosti. Nenechte se však mýlit. První šátky se skutečně objevují již ve starém Egyptě. A k čemu sloužily v té době? Chránily obličej před silným egyptským sluncem a štiplavým pískem.


satekNa nějakou módní záležitost mohly ženy v Egyptě zapomenout. Šátky se však časem začaly vyrábět z příjemnějších a lehčích materiálů doplněných o kouzelné barvy, které jim dodaly nádech luxusu a to pravé kouzlo.


Čím větší, tím lepší?


V dnešní době jsou vyráběny šátky nejrůznějších tvarů a rozměrů. Každý rozměr se hodí jako jiný doplněk. Šátky s přibližným rozměrem od 40 až do 60 centimetrů se hodí jako skvělý doplněk k zavázání vlasů, do malých kapsiček nebo jako náhrada náhrdelníku či řetízku na krk.


Šátky, které mají čtvercové rozměry 90 x 90 centimetrů je vhodné použít jako doplněk kolem pasu, na krk nebo z něj vytvořit vyzývavý přiléhavý top. Šátky větších rozměrů jsou oblíbené jako letní halenky přes ramena nebo pásky kolem pasu.


K čemu se hodí?


Pokud chcete svůj šatník doplnit novým šátkem, vyberte si vždy jeden se vzorem a další různobarevné. Vzorové šátky se nejlépe hodí k jednobarevným šatům, kostýmkům a nevýraznému oblečení, které je potřeba oživit. Šátky barevné slaďte s oblečením, které si hodláte obléci.


Nezapomeňte však na to, žsateke pestrobarevné a vzorované šátky budou upoutávat pozornost k vašemu krku a obličeji, proto nedoporučujeme výrazné líčení, které by mohlo kouzlo šátků překrýt.


Způsobů, jak zavázat šátek je skutečně mnoho. Každý si musí však nalézt svůj styl, který mu bude vyhovovat a který bude doplňovat skutečnou a neopomenutelnou ženskou krásu. Šátky jsou skvělým módním doplňkem a pomocníkem každé ženy. Máte i vy svůj oblíbený?


Vendi V.- čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
krásné, bohužel žádný nevlastním...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
šátky nosím téměř denně a nedám na ně dopustit. Zajímavé způsoby vázání šátků bych velice uvítala.
Obrázek uživatelky
profil
naozaj oživí každý odev
Obrázek uživatelky
profil
TAKE MAM RADA SATKY MA JICH SICE JEN PAR ALE MAM JEDEN KTERY MAM PRIVAZANY NA KABELCE A TA JET TET MNOHEM ZAJIMAVEJSI A PEKNEJSI
Obrázek uživatelky
profil
Miluju šátky,v zimě zahřejí,v létě ozdobí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj