Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozačky jsou v módě již desítky let

14. 01. 2011 | Pro ženy
Kozačky jsou v módě již desítky a desítky let a každá žena si přeje mít dlouhé nohy, stejně tak jako modelky na molech a díky kozačkám si tak mohou splnit svůj sen a vypadat sexy. Kozačky pro letošní zimu jsou hravé, odvážné a extravagantní, stejně tak pohodlné a hřejivé.

Výběr je nádherně rozmanitý, proto tedy neváhejte a bez obav si vyberte boty vašemu srdci nejbližší, vysoké kozačky vás dozajista také nezklamou a navíc jsou letos in.

 

Letos jsou moderní kozačky, které vám budou sahat po kotníky i kolena. Pokud si tedy vyberete takhle vysoké, v obou případech budete módní, stylová, in a drsná zároveň. Kozačky, které jsou letos v módě, jsou díky svým nápaditým aplikacím, například zipům, přezkám nebo vázání naprosto neodolatelné. Takové kozačky vás nejen zkrášlí, ale také zahřejí. Pokud ale je pro vás primární styl a jste obdivovatelkou vysokých podpatků, tak nezoufejte, i vy budete letos moderní, v suchu a teple, protože letošní móda myslí opravdu na každého.

 

Kozačky nad kolena každého překvapí neumělou ženskostí spjatou s dravostí. Tato móda již zasáhla mnoho zemí a míří také k nám. Kozačky nad kolena slaví svůj úspěšný návrat z dob minulých, ale v novém kabátu. Pokud tedy máte nohy takříkajíc výstavní, byl by hřích, kdybyste je nedávala světu na odiv. Pokud si pořídíte kozačky v délce nad kolena, můžete si být jistá, že Vám budou muži skoro doslova padat k nohám, protože v nich  budete vypadat zatraceně sexy.

 

A jaká je letos módní barva kozaček? 

Přestože se vám může na první pohled zdát, že černá a šedá barva kozaček je příliš fádní a nezajímavá, opak je pravdou. Tyhle neutrální barvy se mohou kombinovat s dalšími barevnými prvky a vždy zůstanou přitažlivé. Pokud máte nohy skryté v tmavém odstínu, budou opticky vypadat štíhlejší, než jsou ve skutečnosti, navíc černá a tmavá barva v sobě skrývá náboj tajemna.

 

A jaký materiál si vybrat? 

Nejlepší je kůže nebo umělé materiály, které kůži napodobují, protože působí velice žensky a svůdně. V obchodech naleznete jak lesklé, tak i matné varianty, na nich například ozdobné prvky v podobě přezek, pásků a cvočků. Ovšem zříkat se ale nemusíte ani semišových bot. 

 

Letos jsou také moderní a in zaoblené špičky. Tento styl kozaček se také dá nazvat jako jezdecký. Kozačky, které mají zaoblenou špičku, skvěle padnou ženám s větším číslem nohou, protože nohy se díky tomu neprodlužují, spíše naopak a tak se nemusíte obávat velkých rozměrů. Pokud si ale naopak přejete mít pár centimetrů navíc nebo prodloužit nohy, neváhejte v nákupu kozaček s podpatkem. Ať už si koupíte jakékoliv kozačky, mimo jiné vás bude také těšit, že vás budou chránit před chladem.


Markéta 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
krásnýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
No tak ja kozačky miluju dam si k tomu kraťasky a jdu SmajlíkJen mam problem nějake koupit mam hubene nožky :-(
Obrázek uživatelky
profil
Zásadně kozačkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a nikdy nevymiznú
Obrázek uživatelky
profil
nosím kalhoty, tak kotníčkové kozačky mi bohatě stačí...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles