Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kožená móda

31. 07. 2011 | Trendy
Kožené kousky oblečení jsou nezbytné v šatníku každé z nás, protože se příjemně nosí, ať už pod ně oblečeme pouze tílko, či naopak teplý svetr. Jsou k dostání v tolika možných obdobách, že je velmi snadné vybrat si takové, které se nám budou líbit a stylově perfektně zapadnou mezi zbytek našeho oblečení.


K dostání jsou například kožené bundy, saka, paleta, pláště, parky, vesty, pilotky, kalhoty nebo třeba i kožené korzety a šaty.  Z módních doplňků jsou to třeba kabelky, rukavice, čepice, aktovky, peněženky a opasky. Kožené výrobky jsou stálicí módního průmyslu, jsou naprosto nadčasovým prvkem, který nejspíš nikdy nevyjde z módy a většina žen nějaký ten kožený kousek doma vlastní.


Kožené bundy jsou stále v módě a pokud si vyberete černou, máte jistotu, že jste si zakoupily tu nejuniverzálnější možnou variantu. Můžete ji nosit ke všem barvám svršků i  k džínám a kalhotám z nejrůznějších materiálů. Ale protože kožené bundy působí trochu tvrdším dojmem, jediné, co se proto nedoporučuje, je kombinace s něžně elegantními kousky.


Kožený kabátek se zase bude hodit při nejrůznějších událostech a jako vrchní vrstvu jej můžeme obléknout na cestu do práce i na posezení s přáteli. Co se týká barvy kabátku, moderní a stylové stále zůstávají přírodní tóny, zejména béžová, krémová, hnědá či okrová. S černou samozřejmě také nic nezkazíte, ta se hodí vždy a ke všemu.


Kožené kalhoty jsou jedním z opravdu výrazných prvků letošní sezóny. Novinkou pro letošní rok jsou zejména kožené legíny anebo sportovní kožené kalhoty. Legíny vypadají smyslně a snadno se kombinují. V módě jsou výrazné barvy, například i červená. Stejně jako minulý rok jsou moderní úzké střihy. Sportovní kalhoty zase seženete ve volném střihovém provedení, a to jednak se sníženým vysoce moderním sedem nebo v ryze sportovním provedení.


Kožená kabelka je neodlučitelným společníkem každé ženy, zkrášluje ji, dodává jí eleganci i půvab. K dostání jsou různé tvary, velikosti i barvy. Ke kabelce si můžete dokoupit peněženku, pásek, pouzdra a jiné drobnosti ve stejné barvě a materiálu. Ovšem pozor, právě kabelka o vás vypovídá mnohem více, než by se na první pohled mohlo zdát, barva či kvalita kabelky říká - taková jsem, vyjadřuje životní postoj, náladu, módní směr i styl.


Ať už si zakoupíte cokoliv z kůže, vždy budete vypadat in, protože kůže nikdy nevyjde z módy.


Markéta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jako kalhotky z kůže no,nevim,nevim.
Obrázek uživatelky
profil
Kuže nikdy nikdy nevyjde z modySmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
máš to hezky napsanéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles