Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Kozoroh (21.12. - 20.1.)


V roce 2014 se nevyhnete se určitým komplikacím, mnohé z vás bude čekat osudová zkouška. Vaším úkolem bude ponořit se do sebe, abyste našli svůj skrytý potenciál a vyšplhali pak na kýžený vrchol úspěchu!



Kozoroh - horoskop na rok 2014


Práce

V oblasti práce a kariéry se budete v první polovině roku potýkat s rozpory. Musíte přemýšlet v širších souvislostech a ne podle toho, co chcete, ale podle toho, co je taktické a přínosné. Od června se připravte na to, že vám přibude povinností. Neodmítejte pomoc starších kolegů, osvojujte si nové způsoby práce a učte se novým postupům. Možná dostanete zajímavý návrh, neodmítejte ho, planety vám pomohou vypořádat se se všemi úkoly. Rok 2014 vás nabádá k tomu, abyste byli ochotní přijmout některá rizika.


Peníze

Hlavní cíl vašeho života je finanční dostatek, a proto hodně pracujete a neustále hledáte způsoby, jak zvýšit své příjmy. Tento rok vrtošivá planeta Uran poukazuje na určité výkyvy, budete muset o svoje peníze zabojovat více než dříve. Buďte ostražití, vidina zhodnocení peněz při pochybných spekulacích se vám nemusí vyplatit. Není vhodná doba k riskantnímu podnikání a větším investicím. V tomto roce je zviditelněný přístup k penězům od jiných lidí, takže se může jednat o půjčku z banky nebo můžete být uvedeni jako příjemci v závěti.


Zdraví

Vaše emoce a psychika mají velkou sílu a vliv na vaše zdraví! Snažte se o pozitivní ladění svého nitra a o nekonfliktní atmosféru se svými nejbližšími. V první polovině roku se mohou objevit zdravotní problémy, zejména s trávením. Potíže vás přinutí přehodnotit váš dosavadní život, pochopíte, jak je důležité dodržovat zásady zdravého životního stylu. Neberte na lehkou váhu svou životosprávu, omezte ostřejší koření, kávu, silný čaj a přemíru sladkostí. Pohyb v jakékoliv podobě pro vás bude velmi prospěšný, pusťte se do toho!


Láska

Láska a partnerské vztahy budou hlavními tématy tohoto roku, přičemž planeta Jupiter bude mít tendenci se v ničem nekrotit. Přinese vám lásku a romantiku, může signalizovat příchod nového partnera či svatbu, ale také potíže ve stávajících vztazích a konflikty. Prospěje vám, pokud dokážete přijmout kompromisy a naučíte se trpělivěji a klidněji reagovat na nedostatky a názory partnera. Nezadané čeká v letních měsících bouřlivé období plné vášní a romantiky.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

V otázce zařízení domácnosti máte jasnou představu, co chcete. Dáváte přednost jednoduchému a elegantnímu uspořádání, kdy tu a tam nějaká dekorace s nádechem minulosti ve vás vyvolává příjemnou nostalgii. V tomto roce budete toužit po tom trávit více času s rodinou, nicméně nepokojná planeta Uran vám to nebude dopřávat. Naopak,  připravte se na situace, s nimiž jste dosud neměli žádné zkušenosti a které budete muset řešit. Vše se bude uklidňovat až v druhé polovině roku. Pokud máte starší děti, může některé z nich vstoupit do manželského svazku.


Milí Kozorozi, planety vám radí …

 … pamatujte si, že každým dnem dostáváte příležitost ukázat, co ve vás je. Uvědomte si svoji hodnotu postavenou na pracovitosti, vytrvalosti a houževnatosti a neprodávejte se tak levně. Začnete právě teď, zvedněte hlavu vzhůru a váš život se změní k lepšímu!


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Kozoroh - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !