Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kozoroh - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Kozoroh (21.12. - 20.1.)


Milí Kozorozi, rok 2017 je začátek období, které vás bude nutit změnit pohled na svoje blízké. Snažte se jim lépe porozumět, více jim naslouchejte a zjistíte, že se vám vstřícné jednání vyplatí. Jděte si za svým, nenechte se nikým a ničím zviklat a buďte trpěliví a spravedliví. Pokud si z těchto rad vezmete ponaučení, čeká vás nejlepší rok za několik posledních let.

Kozoroh

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Po celý rok bude důležitá vaše zvýšená péče o vlastní zdraví. Zlepšete svojí životosprávu, dopřejte si oddech a nechte své tělo hýčkat masážemi, které vám prospějí. Také sauna a aromatické koupele rozehřejí vaše tělo, které bude díky péči pružnější i vitálnější. Problémy s nachlazením mohou přijít v březnu, v dubnu se u dříve narozených mohou ozvat bolesti kloubů a kolen, proto udržujte svůj pohybový aparát v pohotovosti. V červenci si dopřejte delší dovolenou, potřebujete načerpat síly. Napjatý může být srpen, proto pozor na úrazy, opatrní buďte i při řízení auta, což platí i pro měsíc září. V závěru roku vás potrápí nepříjemné zažívací potíže.

Láska a vztahy

Nový rok začnete s mnoha předsevzetími, která budete chtít ihned plnit. K tomu, abyste nezapomněli, že kromě práce a povinností si máte udělat čas i na lásku a rodinu, vám pomůže postavení Venuše, patronky lásky. Měsíc stvořený pro namlouvání bude druhá polovina března. Naopak měsíc lásky – květen – přinese napětí, hádky a nesoulad v partnerských vztazích. Také během léta může dojít v k nedorozuměním a krizi. Zajímavé bytosti opačného pohlaví budou tím, co Vás v roce 2017 dokáže skutečně znervóznit, a to i když mát stálého partnera. Je jasné, že zachovat klidnou tvář a rozumné uvažování, bude v takových chvílích těžké, ale rovněž i zcela nevyhnutelné. Každopádně to bude důkazem, že se můžete pyšnit srdcem, které rozhodně není chladné a vypočítavé.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Jste schopni tvrdé a cílevědomé práce, chcete za každou cenu uspět a je mezi vámi množství workoholiků. Ani v tomto roce tomu nebude jinak, nebudete se zdržovat zbytečnostmi a hned od začátku roku se pragmaticky pustíte do plnění úkolů a vytyčených cílů. Od května do července raději nepodnikejte žádné velké změny a radikální kroky v pracovní sféře, hvězdy vám nejsou nakloněny. Svoji pozornost zaměřte na říjen, kdy můžete udělat velký kus práce a posunout své cíle vpřed. Závěr roku vám dodá sebedůvěru i energii, nával pracovních povinností zvládnete s přehledem.

Peníze

Po finanční stránce na tom budete poměrně dobře, svoji práci a vydělávání peněz berete nesmírně vážně. Jste bystří a podnikaví a víte, jak peníze vydělat a udržet, ale také zmnohonásobit. Záleží vám na dobré životní úrovni a dovedete se o svůj majetek vzorně starat. Nebuďte přehnaně skromní ohledně platu, nebojte se požádat o jeho zvýšení. Pokud možno vyhněte se finančním transakcím, větším nákupům nebo půjčkám, zkomplikovalo by vám to život.

Hvězdy vám radí!

Milí Kozorozi, neuzavírejte se do sebe a naučte se o svých problémech mluvit. Nebojte se svobodně a nahlas říkat své myšlenky a názory. Nebojte se odhalit své nitro, buďte na světě pro druhé a otevřete se životní radosti.


Kozoroh- horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !