Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)


Milí Kozorozi, v roce 2018 se dočkáte mnoha změn, a to jak pozitivních, tak negativních. Tento rok pro vás bude převratným rokem, budete muset bojovat o svůj úspěch a místo na slunci. Důležitým předpokladem k tomu, jak zvládnout tento rok, bude ve vypjatých situacích zachovat chladnou hlavu a nenechat se nikým a ničím zastrašit. Měli byste si více věřit, že vše překonáte. Máte na to, abyste v roce 2018 vytvářeli jedinečné věci a byli jedničkami ve všem, co si zamanete!
 


Kozoroh

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Začátek roku budou provázet změny ve vašem životě. Buďte trpěliví a vytrvalí, výsledky se dostaví. V únoru přijde nabídka nové práce nebo ve své stávající práci dostanete nový projekt. Nebojte se ukázat všechno, co ve vás je, a pokud máte kreativní nápady, podělte se o ně na těch správných místech. Můžou se stát základem pro váš další kariérní postup. Nedopusťte, aby ostatní zneužívali vašich dobrých vlastností a nenechávejte si na sebe naložit více práce, než jste schopni zvládnout. Obklopujte se úspěšnými lidmi, budou mít na vás velmi pozitivní vliv. Podnikající Kozorozi, dejte si do pořádku vše, co souvisí s vaším podnikáním, můžete očekávat kontrolu z úřadu.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Cílem vašeho života je finanční dostatek, a proto hodně pracujete a neustále hledáte způsoby, jak zvýšit své příjmy. Nejste marnotratní, ale neočekávané výdaje v uplynulém roce vás nutili utrácet více, než je u vás zvykem a tento rok budete muset začít šetřit. I tento rok přinese větší nečekané výdaje a problémy s financemi. Je vysoce pravděpodobné, že vám do cesty vstoupí lidé, kteří by se rádi přiživili na vaší práci a úspěchu. Nezapomeňte, že podvodníci jsou pořádně vychytralí a nenechte se vehnat do zdánlivě výhodné investice. Kreativita a pracovitost vám přinesou šanci vydělat si více peněz, koncem roku se vaše finanční situace výrazně zlepší.
 

Zdraví

Po celý rok bude důležitá zvýšená péče o vlastní zdraví. Začátek roku je ideální čas na to, udělat krok směrem ke zdravému životnímu stylu. Abyste si zachovali dobré zdraví, je pro vás nezbytné vyhnout se jakékoli nestřídmosti a extrémům. Zlepšete svojí životosprávu, dopřejte si odpočinek, masáže, pravidelný pohyb a procházky v přírodě a pamatujte si, že ne samou prací živ je člověk. V březnu pozor na jarní nachlazení, nezapomínejte se průběžně otužovat a posilovat imunitu. Pozor si dejte i na úrazy, největší riziko hrozí v letních měsících. Chladné a sychravé podzimní dny vám přinesou nejen špatnou náladu, ale i chřipku a chvilku vám potrvá, než se z nemoci dostanete.

Láska a vztahy

Rok 2018 bude pro Kozorohy plný nových nadějných setkání a zlomových okamžiků. Potkat můžete i svou osudovou lásku, počítat můžete i s přírůstkem do rodiny. Ale nic není zadarmo, na partnerském vztahu budete muset zapracovat, neboť aby strom nesl ovoce, potřebuje zalévat, opečovávat a hýčkat. Mnohé vztahy neprojdou zatěžkávací zkouškou, nejméně příznivým obdobím budou jarní měsíce. Pokud problémy ustojíte, vše se postupně vrátí do normálu a vaše láska bude bez trhlin pokračovat dále. Nezadaní jedinci se mohou těšit na nová romantická dobrodružství, flirtování a vášeň. Lásce a novým známostem ale budou muset jít naproti, bez toho to nepůjde.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Ve vašem okolí jsou osoby, které vás využívají a snižují vaší hodnotu, proto buďte ve střehu. Pozor na nechtěné těhotenství.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Vše má svůj čas, je mnohem důležitější vykonávat věci správně a ve správném čase, než je vykonávat rychle a povrchně.


Kozoroh - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles