Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2019

27. 12. 2018 | Horoskopy

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)


Rok 2019 bude pro vás mimořádný. Tento rok vás bude nabádat více se zaposlouchat do svého nitra a věřit své intuici a zkušenostem. Pokud si to uvědomíte, vaše vnitřní síla k vám bude přitahovat zajímavé lidi, otevřou se před vámi nové tvůrčí perspektivy a možnosti. Je pravděpodobné, že profesně povýšíte, naplno ukážete svoje schopnosti a stanete se uznávanou autoritou. Horoskop také slibuje vyřešení dlouhodobých problémů a zlepšení vztahů v rodině. Máte se na co těšit, rok 2019 může být pro vás opravdu mimořádný!
 


Kozoroh - roční horoskop na rok 2019


Práce

Kozorozi jsou schopni tvrdé a cílevědomé práce, ve vašich řadách je hodně workoholiků. Ani v tomto roce tomu nebude jinak, od začátku roku se s vervou pustíte do vytyčených úkolů a cílů. Zvýší se vaše odpovědnost a dokonce můžete mít pocit, že jste nikdy předtím nebyli tak zavaleni povinnostmi. Výsledky se možná nedostaví ihned, ale planety vám budou nakloněny. Zatěžkávací zkoušku zažijete s pracovními kolegy, je možné, že si někdo brousí zuby na vaše místo. Nebojte se postavit problémům čelem, neskloňte se pod nátlakem a jednejte podle vašeho nejlepšího svědomí. Závěr roku vám dodá sebedůvěru i energii, a tak vše zvládnete s přehledem. Konec roku přinese nabídku nové práce nebo se zlepší vaše pracovní podmínky tak, jak jste si vždy přáli.

Peníze

Začátek roku nebude tak jednoduchý, protože se vydáte z peněz a budete mít další pohledávky ke splacení. Na jaře už na tom budete lépe, vše bude zaplacené a uhrazené, a dokonce se může stát, že získáte další příjem navíc. V období květen až červenec se vyhněte větším nákupům nebo půjčkám. Při podepisování smluv jednejte uvážlivě, pozor na zbrklost. Vše bude tento rok o kvalitě. Nebuďte přehnaně skromní ohledně diskuse o platu, nebojte se požádat o jeho zvýšení, vždyť vy, pracovití a houževnatí Kozorozi, máte vysokou cenu.
 

Zdraví

První měsíce v roce budete v dobré kondici. Jaro s sebou přinese dýchací potíže, ale nebude to nic vážného. V létě si dejte pozor na zažívání, vlivem špatného stravování a pracovního přetížení se u vás mohou objevit bolesti žaludku nebo žlučníku. Dopřejte si oddech, udělejte si delší dovolenou, potřebujete načerpat síly a uvolnit svoji přepjatou nervovou soustavu. U dříve narozených se v závěru roku mohou ozvat bolesti kloubů a kolen. Během roku nechte své tělo hýčkat masážemi, také sauna a koupele rozehřejí vaše tělo, které bude díky péči pružnější i vitálnější. Důležitým faktorem pro zachování pevného zdraví je psychická rovnováha. Pokud si chmurnou náladu a melancholii budete pěstovat častěji, vážné zdravotní problémy na sebe nenechají dlouho čekat.

Láska a vztahy

Horoskop pro rok 2019 zdůrazňuje, že nic netrvá věčně. Pokud jste v partnerském svazku již mnoho let, dejte si pozor, snadno byste mohli podlehnout falešnému dojmu, že vše, co trvalo dosud, bude pokračovat i nadále beze změny. Realita je však taková, že bez větší snahy z vaší strany těžko udržíte pozornost a náklonnost partnera. Ti z vás, kteří touží po milostném citu, by si měli udělat čas, zastavit se a přiznat si, že ve dvou se to lépe táhne. Jestliže se otevřete lásce, určitě si vás najde, ale musíte jí vyjít naproti. Choďte více do společnosti, nahlédněte do internetových seznamek atd. Horoskop na rok 2019 vám slibuje, že ten pravý se určitě objeví!
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si dát pozor v roce 2019?

Překážky patří do života, ale důležité je vědět, co chcete a co je pro vás důležité – pak tyto překážky snadno překonáte.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Je čas hodit za hlavu křivdy a bolesti z minulosti a dívat se vztyčenou hlavou do budoucnosti.


Kozoroh - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !