Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krajka? Na Valentýna ji oblékněte povinně!

11. 02. 2016 | Trendy
Možná si na ni celý rok netroufáte, protože je prostě vyzývavá. Nyní je ale dovoleno i to, na co jste neměla odvahu. Přichází den, kdy ji můžete skvěle zúročit a zároveň zkombinovat s barvou vášně – rudou.

Je dokázáno, že krajka v mužích probouzí vášně. A to nejen na spodním prádle. Lehká transparentnost luxusních výšivek jim přijde velmi svůdných na šatech, sukních nebo halenkách. Dokonce je pro ně krajka daleko sofistikovanější, než výstřih.

No a pokud se promítá v neodolatelné barvě noci, dostává luxusní a slavnostní podtón, který skvěle dokreslí atmosféru každé významné chvilky ve dvou. Hned v pořadí je neodolatelná rudá. Muži ji ale upřednostň ují na ženách v tlumenějších tónech, než v těch výrazných. My jsme spojili obojí a na Valentýnskou večeři vám představujeme styling, kterému dominují černé bodycon šaty s krajkovými detaily ať už na rukávech, v malých výšivkách na ramenou nebo třeba v podobě středového pruhu a punc dokonalosti mu dávají vínové doplňky.

na Valentýna do krajekO to zajímavější je pak spodní vrstva, kterou tvoří černé polopropustné punčochy se samodržící krajkou kolem stehen a černé krajkové prádlo protkané rudými nitkami nebo šněrováním, které vyzývá k tomu si "valentýnský dáreček” rozbalit.

Nezapomněli jsme ani na detaily, protože právě v těch je síla a vsadili na klasické lodičky na jehlovém podpatku a psaníčko.

V této výbavě na letošního Valentýna

jen tak nezapomenete!



Zdroj, foto: Mad Max fashion


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Krajka je moc pekna obzvlast na satech ci pradle Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krajky se mi líbí..některé i obdivuji, jak jsou krásné..ale Valentýna neslavíme

Obrázek uživatelky
profil
krajka se mi na oblečení líbí,ale nesmí jí být moc,Valentýna neslavím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka