Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásná dovolená na Kefalonii

23. 02. 2011 | Evropa

Mnozí z Vás již jistě přemýšlíte, kam na dovolenou buď s rodinou nebo s přítelem. Rozhodla jsem se dát tip Vám, kteří chcete prožít s partnerem romantickou dovolenou u moře v soukromí.


Když jsme se rozhodovali s manželem, kam pojedeme po letech na dovolenou, kde chceme zase zažít nádhernou romantiku a hlavně krásné pláže, narazili jsme na řecký ostrov Kefalonia. Okamžitě jsem zajásala, protože si tento ostrov pamatuji z filmu Mandolína kapitána Corelliho, kde ho ukázali v té největší nádheře.


Objednali jsme si zájezd přes cestovku letecky, ale bohužel bez jídla. Teprve se tento ostrov dožadoval pozornosti českých turistů, takže nebylo moc na výběr. Ale můžu říct, že i když jsme neměli kdovíjaký luxus, byla to naše nejkrásnější dovolená u moře.


Bydleli jsme v letovisku Lassi, což je kousek od hlavního města Argostoli, kde je spousta zajímavostí, hlavně přístav, kde můžete mezi 10. a 11. hodinou dopolední vidět želvu karetu obrovskou. Prodávají tam čerstvé ryby a atmosféra je úžasná.


Zaplatili jsme si také výlet Okruh ostrovem, kde nás provedli zdejší vinicí a ochutnali jsme jejich speciální víno zvané Robola, prohlédli jsme si jeskyně Drogarati a Melisani, které jsou podstatně odlišné od našich jeskyní a navštívili romantický maják.


Co nás nadchlo na tomto letovisku bylo také to, že po pobřeží jsme nacházeli pohádkové pláže, které byly naprosto opuštěné, takže jsme tam mohli být celý den sami a hlavně jsme se nemuseli obtěžovat s plavkami. Byli jsme jak malé děti a našemu vztahu to ohromně pomohlo. Všem určitě doporučuji! Pokud byste měli zájem o další informace, ráda Vám je poskytnu.

Přeji tedy šťastnou ruku při výběru letní dovolené.

 

Radka001 - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Krásná dovolená na Kefalonii:

Krásná dovolená na Kefalonii
Krásná dovolená na Kefalonii
Krásná dovolená na Kefalonii
Krásná dovolená na Kefalonii
Krásná dovolená na Kefalonii
Krásná dovolená na Kefalonii
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bych jelaSmajlíkSmajlíkSmajlíkmoře milujuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezké místečko na dovolenou. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vypada to velice pekne
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles