Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 102. díl - Šílená fanynka

7. 11. 2019 | Televizní tipy
102. díl seriálu Krejzovi s názvem „Šílená fanynka“ můžete sledovat 7.11. 2019. Za Krejzou dorazí jeho obdivovatelka paní Lída. Přinese mu marmelády, ví, že je má Krejza rád. Paní Lída sice na webu pěje na Krejzu takové ódy, že je to minimálně na pozdvihnutí obočí, ale Krejza tomu nepřikládá význam. I když ho Márty varuje. Jenže v noci má Krejza pocit, že u něho byl někdo v ložnici. Krejza už má drobné podezření.

Ale když ho řeší s Helenou, tak má špatné spojení. Márty zjistí, že je to proto, že je připojená na wifi i kamera. Krejza o tom mluví s paní Lídou a ta se přizná. Stalkovala Krejzu. Ale je to nešťastnice, zemřel jí manžel a cítí se opuštěná. Krejza ji přehodí na Čumpelíka, kterému Lída začne vyvářet.

Krejzovi - 102. díl - Šílená fanynkaPavel přijímá psa Ferneta, který zvrací. Pavel ho musí operovat. Ale především přijde na to, že Fernet je zvyklý pít alkohol. Zdenička se bojí, že si Jíra psa po operaci nevyzvedne, považuje Jíru za alkoholika. Ten si pro psa přijde a děku-je. Byl totiž u lékaře a ten mu sdělil, že musí okamžitě přestat pít. Takže mu vlastně Pavel s Fernetem zachránili život. A protože jsou teď Fernet i Jíra ab-stinenti, přejmenuje Jíra Ferneta.

Anna vyčte Petrovi, že jí nepomohl najít mobil. Petr si přeloží výčitku tak, že ba se na něho mohla Anna vykašlat. A tak začne vymýšlet různé romantické zábavy. Masáž, večeři s hudbou, pošle Anně velkou kytici. Petr tak usiluje o to, aby Annu potěšil, až ji tím otráví. Nakonec Petrovi řekne, ať neposlouchá rady od Pavla, který musí svoje milenky pořád bavit. Že mezi nimi je to v pohodě.
Dančina kamarádka Hanka si otevřela kosmetický salon.

Danka se z toho raduje a dohazuje jí klienty. Dostávají na první návštěvu kupon – zdarma. První si naběhne Sabina, která ukradla kupon Pájovi. Hanka totiž svou práci vůbec neumí. Naběhne si ale taky i Pája a Danka. A ještě jiní klienti, kterým Danka dala kupon na první návštěvu zdarma. Dance nakonec nezbude, než říct upřímně Hance, že je mizerná kosmetička a ať jde zase raději dělat účetní.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.


102. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 7.11. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda