Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 103. díl - Seznamte se, prosím

12. 11. 2019 | Televizní tipy
103. díl seriálu Krejzovi s názvem „Seznamte se, prosím“ můžete sledovat 12.11. 2019. Ondřej se dozví, že byl z vězení propuštěný zločinec, kterého zastupoval. Ondřej sice pro něho vymohl nižší trest, ale i tak mu zločinec Gelenda vyhrožoval, že až si trest odsedí, tak si ho najde. A Ondřej začíná mít indicie, že už si ho hledá.

Flanderka dokonce Gelendovi řekne, kde Ondřej bydlí. Ondřej se cítí ohrožený a s pomocí Krejzy volá policii, aby ho ochránila. Ta se ale k ničemu takovýmu nepropůjčí, protože podle nich Ondřejovi nic nehrozí. Ondřej se vážně obává o svůj život. Nakonec ale Gelendu potká a ten mu poděkuje, že mu Ondřej vymohl nižší trest, protože teď se může stát řádným občanem.

Krejzovi - 103. díl - Seznamte se, prosímU Krejzů se objevují děti od Flanderků. Luděk si s nimi začne hrát. Dorazí Flanderka a nabídne Luďkovi, aby pro jejich školku začal pracovat jako dobro-volní. S možnou odměnou, ale to, když Flanderka říká, tak je jasné, že vlastně bude Luděk pracovat zadarmo. Ale tomu to nevadí, má děti rád. Pyskuje jen Anna.

Honza chce Danku seznámit se svojí mámou. Pája Danku varuje, že Honzova máma má pověst velmi přísné paní. Ale Danka to nebere vážně, na setkání se připravuje. V pizzerii, kam dorazí Danka s Honzou a jeho mámou na večeři se v průběhu večera objeví náhodou několik Dančiných milenců. A maminka to neskousne. Danka se ale dozví, že Honza ještě bydlí s maminkou. A to je pro ni jasná indicie, že je Honza mamánek. Když se druhý den potkají v rádiu, je mezi nimi relativní chlad. Honza skousává, že měla Danka tolik chlapů a Danka, že bydlí Honza u mámy.

Pavel jel odchytit jezevce, který honil v parku lidi. Zjistí, že Jezevec nemá vzteklinu, ale zánět. Ten s pomocí Livie odoperuje. Začnou se líbat, ale po polibku dá Livie jasně najevo, že nechce být další milenkou v pořadí.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, K. Herčíková-Hrachovcová, P. Čtvrtníček, V. Hybnero-vá, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. No-votný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

103. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 12.11. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !